Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι Κρητικοί περιμένουν τον Γιωργάκη!

 http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/10/papandreou-aeroplano.jpg



Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης ενόψει της διήμερης επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στη Κρήτη, για τις… ανάγκες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο ξενοδοχείο «Daios Cove», στον Άγιο Νικόλαο.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να φθάσει στο Ηράκλειο σήμερα Παρασκευή, ωστόσο η ακριβής ώρα άφιξης του κρατείται ως «επτασφράγιστο μυστικό» ενώ τα μέτρα ασφαλείας στη περιοχή θα είναι γιγάντια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρατευτούν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ απ’ όλη την Κρήτη ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ σε Ηράκλειο και Λασίθι και ετοιμάζεται σχέδιο διαφυγής του Πρωθυπουργού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 Ετοιμάζονται κινητοποιήσεις

Εργαζόμενοι του Λασιθίου αλλά και ταξιτζήδες από ολόκληρη την Κρήτη, ετοιμάζονται να «υποδεχθούν» με διαμαρτυρίες τον πρωθυπουργό.

Η κινητοποίηση των εργαζομένων από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θα γίνει έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός στο Βαθύ του Αγ. Νικολάου.  

Η συγκέντρωση οργανώνεται από τα σωματεία εργαζομένων του Αγ. Νικολάου και ως σημείο προσυγκέντρωσης έχει οριστεί η διασταύρωση της Εθνικής Οδού προς Βαθύ.

Στην κινητοποίηση αναμένεται να συμμετάσχουν και αγρότες, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και τα σωματεία ιδιοκτητών ταξί από ολόκληρη την Κρήτη σχεδιάζουν να μεταβούν στο ξενοδοχείο με μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο.

Το εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά η κινητοποίηση των ταξιτζήδων θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή που θα υπάρξει.

www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: