Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Το Ισλάμ διαλύει τη Δημοκρατία στη Γαλλία

burqa-france
To pentapostagma.gr σας παρουσιάζει μία εκτενή ανάλυση της Pravda για τους κινδύνους της πολυπολιτισμικότητας, και την ευθεία απειλή της επιβολής του Ισλάμ στη Γαλλική Δημοκρατία.

  
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Manuel Valls τόνισε πρόσφατα ότι υπάρχει ανάγκη να αναθεωρηθεί η μεταναστευτική πολιτική της Γαλλίας αναφορικά με την εισροή Αφρικανών μεταναστών θέτοντας στο προσκήνιο τα «καυτά» εσωτερικά ζητήματα της χώρας και την ασυμβατότητα του Ισλάμ με τη δημοκρατία.

Η Γαλλία εδώ και αρκετά χρόνια έχει υιοθετήσει την πολιτική της αφομοίωσης των μεταναστών, αν και αποδεικνύεται πλέον με το πέρασμα των ετών ότι η κατάσταση έχει αντιστραφεί και οι γηγενείς κάτοικοι θα πρέπει πλέον να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα..

burka-france311

Σε κυβερνητική συνάντηση που αφιερώθηκε στις κυριότερες προκλήσεις που θα έχει να αντιμετωπίσει η Γαλλία έως το έτος 2025, ο Valls τόνισε ότι οι "δημογραφικές πιέσεις" από την Αφρική αναγκάζουν τη Γαλλία να αναθεωρήσει τις μεταναστευτικές της πολιτικές.

Ο υπουργός πρότεινε την αναθεώρηση του νόμου περί επανένωσης των οικογενειών, νομοθεσία που επιτρέπει στους νόμιμους μετανάστες στη Γαλλία να φέρουν στη χώρα τις συζύγους τους και τα ανήλικα παιδιά τους έπειτα από τη συνεχόμενη παραμονή στη χώρα για 18 μήνες.

france_muslim_protest_1_040202

Ο Valls τόνισε επίσης ότι όσο περνούν τα χρόνια θα ήταν ωφέλιμο να αποδειχθεί ότι το Ισλάμ είναι συμβατό με τη Δημοκρατία, όπως φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με την Le Parisien.

Η δυσαρέσκεια και απογοήτευση του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών είναι απολύτως κατανοητή, καθώς η Γαλλία κλονίζεται διαρκώς από τις διαμαρτυρίες των μουσουλμάνων ως απόρροια της υιοθέτησης αυστηρών περιορισμών στο φόρεμα μπούρκας. Η τελευταία μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στην κοινότητα Trapp (σ.σ pentapostagma.gr – προάστιο του Παρισιού). 

islam in france1

Η αφορμή για το μένος των μουσουλμάνων μεταναστών αποτέλεσε η σύλληψη μίας γυναίκας η οποία, παραβαίνοντας την σχετική απαγόρευση, εμφανίστηκε σε δημόσιο χώρο φορώντας μπούρκα. Ο σύζυγος της γυναίκας, που επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον αστυνομικού, συνελήφθη από την αστυνομία.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Γαλλία, και είναι ένθερμος υποστηρικτής του αγώνα κατά της ισλαμοποίησης της χώρας.

Νωρίτερα στο έτος που διανύουμε, μιλώντας στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια διεθνούς συνεδρίου για τον εξτρεμισμό, δήλωσε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να προληφθεί η εξάπλωση μίας «παγκόσμιας jihad». Ειδικότερα, ο Valls σημείωσε ότι θεωρεί απαραίτητο να αντιμετωπιστούν οι μουσουλμάνοι που δηλώνουν ότι ανήκουν στην ομάδα των Σαλαφιστών.

IslamizationFrance

Προειδοποίησε ότι προσπαθούν να αποκτήσουν σφαίρα επιρροής σε διάφορες οργανώσεις, σχολεία, κοινότητες και να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ολόκληρες οικογένειες.

Ο Valls προειδοποίησε ότι η Γαλλία ενδέχεται να απελάσει όλους τους ιμάμηδες και τους κήρυκες από το εξωτερικό που ασκούν κριτική κατά των αξιών της Γαλλικής κοινωνίας και διενεργούν προπαγάνδα κατά των Γάλλων.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: