Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕ Η Ο. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - Η Ελλάδα, το νεγκλιζέ, το ντεκολτέ και ο Ε.Μπαγίς...

b42bfa5ba8466cbe826d5e6909f80121_kefalogianni_bousto_768_480_c______
Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη είναι μια ωραία γυναίκα - για τα δεδομένα της μίζερης ανδροκρατούμενης Βουλής και πολιτικής ζωής του τόπου - η οποία ουδέποτε δίστασε να προβάλλει τα "πλούσια" σωματικά της προσόντα. 

Από την εποχή που ως ανύπαντρη απλή βουλευτίνα έπινε τον καφέ ή τα κρασιά με τις φίλες της στα καφέ της Σέκερη, ουδέποτε υπήρξε αυτό που λέμε "πουριτανή" με το ντύσιμό της και εν πάση περιπτώσει, νέα γυναίκα είναι, δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα, έχουν περάσει και (πολύ...) χειρότερες στο θέμα αυτό από την Βουλή.

Αλλά προχώρησε σε ένα σοβαρό ατόπημα κατά την διάρκεια των εμφανίσεων της στην Τουρκία την Τετάρτη το απόγευμα:

 Βγήκε δημοσίως περίπου με το... νεγκλιζέ της, επιδεκνύοντας τα πλουσιότατα "προσόντα" της σε πολύ... βάθος και είχε συζητήσεις με Τούρκους, όπως ο εγνωσμένης ανθελληνικής συμπεριφοράς, ο κουτοπόνηρος Εγκεμέν Μπαγίς, ο ομόλογός της Τούρκος υπουργός Τουρισμού (άλλωστε όπως η ίδια δήλωσε, σκοπεύει να θεσπίσει "Ενιαίο Τουριστικο Χώρο" Ελλάδας-Τουρκίας) κ.α.!

Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί είναι ότι ως υπουργός που επισκέπτεται μια ξένη χώρα, αντιπροσωπεύει την Ελλάδα.
Είναι η ίδια η Ελλάδα. 

Και η Ελλάδα, ειδικά όταν συνομιλεί με Τούρκους δεν μπορεί να φοράει δαντελένια σατέν εσώρουχα ή κάτι σαν νυχτικό πρώτης νύχτας γάμου, απέναντί τους.
Γιατί, λογικό είναι, θα αρχίσουν να ξερογλύφονται, όπως στην φωτό, εποφθαλμιώντας τα... κυριαρχικά μας δικαιώματα

Ας παραδειγματιστεί από γυναίκες οι οποίες είχαν μια - ας πούμε - έντονη προσωπική ζωή πριν αποκτήσουν δημόσια αξιώματα ή πριν νυμφευθούν άνδρες με υψηλά δημόσια αξιώματα, όπως ο Κάρλα Μπρούνι, στην Γαλλία, η Αλεσσάνδρα Μουσολίνι στην Ιταλία και τόσες άλλες.

Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι άδικη για τις γυναίκες (όχι τόσο όσο στην Τουρκία ή στην Σαουδική Αραβία, βέβαια...) και η πολιτική ακόμα πιο άδικη για τις γυναίκες.

Αλλά ειδικά η ενασχόληση με την πολιτική δεν είναι υποχρεωτική αν κάποια γυναίκα δεν μπορεί να συμβιβαστεί με μια τέτοια "αδικία" και τις ειδικές απαιτήσεις του υπουργικού ρόλου και επιμένει σε εμφανίσεις που απέχουν πολύ από την έννοια του "υπηρεσιακού καθήκοντος"...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: