Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ: 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

viasmos1
ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ: 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. 


ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (24-05-2014) στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, ένας  Πακιστανός για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανήλικης (10χρονης).


Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία, σχηματίστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 52χρονου, από την Ανακρίτρια Κω, για τα αδικήματα του «βιασμού» και της «αποπλάνησης παιδιών», αδικήματα τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με το naxos-news.gr, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του συλληφθέντα, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής με περιφερειακό εξοπλισμό, τρία κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες ενεργοποιημένες κάρτες sim καθώς και έξι ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων – DVD

Προηγούμενη ενημέρωση:
ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ότι νεαρός αλλοδαπός (υπήκοος Πακιστάν) συνελήφθη ασέλγησε σε βάρος 10χρονου κοριτσιού σε χωριό του τριγώνου στην Κω.

Ο αλλοδαπός μετά την σχετική καταγγελία συνελήφθη από τους αστυνομικούς και κρατείται.

Το περιστατικό συνέβη χτες και έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Από την ΕΛΑΣ δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα αν και το γεγονός, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι γνωστό από την Παρασκευή ή το Σάββατο το πρωί. 
Γιατί;

Πληροφορίες από το aegeanews.gr
 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: