Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Περιχαρής ο επικεφαλής των δολοφόνων τζιχαντιστών για τα διάτρητα σύνορα της Πατρίδας μας: “Περνάμε εύκολα στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας”

abdelhamid-abaaoud__666
Το γεγονός πως η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ανοιχτή δίοδο τζιχαντιστών επιβεβαίωσε χθες το Reuters με ρεπορτάζ σχετικά με τον εγκέφαλο του μακελειού στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.


Σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ο ενορχηστρωτής των τρομοκρατικών επιθέσεων καυχιόταν για την ευκολία με την οποία είχε καταφέρει να περάσει στην Ευρώπη από τη Συρία, μέσω της Ελλάδας, δύο μήνες νωρίτερα, εκμεταλλευόμενος το κομφούζιο που επικρατεί, αλλά και το σύστημα των μετακινήσεων δίχως διαβατήριο, εντός της ζώνης Σένγκεν.

Κατάθεση μάρτυρα, την οποία δημοσίευσε το εβδομαδιαίο περιοδικό Valeurs Actuelles περιγράφει το πώς ο Αμπαούντ- Βέλγος μαροκινής καταγωγής- πλησίασε την εξαδέλφη του Χάσνα Αΐτ Μπουλασέν δύο ημέρες μετά από το μακελειό, ζητώντας της να τον κρύψει ενώ ετοίμαζε νέες επιθέσεις.

Τόσο ο Αμπαούντ όσο και η Μπουλασέν σκοτώθηκαν στις 18 Νοεμβρίου, στην έφοδο που έκανε η αστυνομία στο διαμέρισμα που έμεναν, στο Σεν Ντενί.

Μιλώντας για τις μελλοντικές επιθέσεις που σχεδίαζε, ο Αμπαούντ είπε στην εξαδέλφη του στις 15 Νοεμβρίου ότι «θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά σε περιοχές κοντά σε Εβραίους και θα προκαλέσουν αναστάτωση σε μεταφορές και σχολεία», σύμφωνα με την κατάθεση.

Την Παρασκευή, το γραφείο του Εισαγγελέα Παρισιού ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει προκαταρκτική έρευνα για το πώς διέρρευσαν στον Τύπο απόρρητες μαρτυρικές καταθέσεις.

Το μείζον ζήτημα όμως από την παραπάνω είδηση παραμένει πως τα σύνορα της Ελλάδας είναι ξέφραγο αμπέλι και δικαιώνεται για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή πως η ανεύθυνη και εθνικά επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης των ανοιχτών συνόρων έχουν μετατρέψει τα ταξίδια των τζιχαντιστών τρομοκρατών μέσω Ελλάδας σε υγιεινό περίπατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: