Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Τον «έζωσαν τα φίδια» τον Στρατηγό Καμπά και …Πήρε σβάρνα τα βουνά στον Έβρο! (φώτο)

1-3
Δεν πρόλαβε καν να το χαρεί ο Σωματάρχης του Δ’ ΣΣ την τοποθέτηση του στο  Δ’ Σώμα Στρατού  και σε μια περιοχή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και  από ότι  φαίνεται με τις διαταγές που πήρε από τον Α/ΓΕΣ  …


Τον Έζωσαν τα φίδια και πήρε  τα βουνά, τα Στρατόπεδα  και τα Φυλάκια στον Έβρο!

4-2
Γνώστης της Περιοχής και των Ανθρώπων  μιας και έχει υπηρετήσει ως Διοικητής  της VII Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού  του Έβρου ,γνωρίζει από τα δύσκολα … Την Πέμπτη  στη Στρατιά  και την Παρασκευή στο Διδυμότειχο και πάει αν και  Πυροβολητής  τρεχάτος  σας  Πεζός!
5
Στόχος όπως ανακοίνωσε στα Στελέχη της  XVI Μ/Κ ΜΠ …Να αρχίσουν άμεσα και  με Πραγματικά Πυρά οι Ασκήσεις στη Ζώνη Ευθύνης του Δ’ ΣΣ !Θα αρχίσει πάλι το τρέξιμο στον Έβρο ,αν και μεταξύ μας δεν έχει σταματήσει και ποτέ !

Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ
7-1
Στο Φυλάκιο της Γέφυρας …
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε Στρατόπεδα και Φυλάκια της Περιοχής Ευθύνης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
6
  Ενημερώθηκε για το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες του Σχηματισμού, συνομίλησε με το προσωπικό και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και στην… Γραμμή του Πυρός !

Δεν υπάρχουν σχόλια: