Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ARTHUR: Σύμβαση για την Intracom Defence Electronics

Arthur-WLS
Η INTRACOM Defense Electronics (IDE) συνεχίζοντας την συνεργασία της με την εταιρία συστημάτων άμυνας και ασφάλειας Saab, υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία-πλαίσιο για την υποστήριξη των συστημάτων ραντάρ αντιπυροβολικού ARTHUR του Ελληνικού Στρατού.


Όπως αναφέρει σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η συμφωνία αυτή θα εξασφαλίσει τη συνεχή υποστήριξη ενός υψηλής τεχνολογίας κρίσιμου συστήματος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μέσω της απρόσκοπτης ροής ανταλλακτικών και της άμεσης εξυπηρέτησης στο επιχειρησιακό πεδίο από Έλληνες τεχνικούς.


Είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι η IDE είχε αναλάβει την συμπαραγωγή, ολοκλήρωση και τελικό έλεγχο των συστημάτων ARTHUR στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, στο πλαίσιο της προμήθειας τους από τον Ελληνικό Στρατό.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι η συμμετοχή της IDE και της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας γενικότερα σε προγράμματα υποστήριξης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, συντελεί αφενός στην εμπέδωση της ασφάλειας εφοδιασμού (security of supply) και αφετέρου στη μείωση του κόστους κύκλου ζωής κύριων οπλικών συστημάτων.

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: