Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ… ΒΕΛΓΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ISIS!!!

velgio-tromokratia-alla-velgos-polemarxos-isis
xiladakis_1aΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η μεγάλη ειρωνεία του πολέμου κατά των τρομοκρατών Τζιχαντιστών!

Την ίδια ώρα που στο Βέλγιο γίνονταν η τρομοκρατική επίθεση που βύθιζε όλη την χώρα και όλη την Ευρώπη στον πανικό και στον τρόμο, ένας Βέλγος πολέμαρχος του ISIS γνωστός για τις αγριότητες του κατά των απίστων, σκοτώνονταν σε μια μεγάλη μάχη με τον συριακό στρατό.


Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, που επικαλείται το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, στις σκληρές μάχες που έγιναν αυτές τις μέρες στην περιοχή Der Zor της βόρειας Συρίας μεταξύ του συριακού στρατού και των Τζιχαντιστών, σκοτώθηκε ένας γνωστός πολέμαρχος των Τζιχαντιστών που ήταν Βέλγος και που είχε έρθει στην Συρία να πολεμήσει για το Ισλαμικό κράτος.


Πρόκειται για τον με το ψευδώνυμο «Selahaddin el Belciki» που ήταν γνωστός σαν ο Βέλγος πολέμαρχος, ο οποίος είχε διακριθεί στις μάχες κατά του συριακού στρατού για την μεγάλη του μαχητικότητα και αγριότητα κατά των απίστων.


Ύστερα παραπονιούνται όλοι αυτοί στην Ευρώπη για την άνδρωση αυτού του ισλαμικού τέρατος, για το οποίο μέχρι τώρα αδιαφορούσαν αλλά τώρα βρίσκεται μέσα στις πόλεις τους.


Τα ήθελαν και τα έπαθαν.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: