Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ…ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

785715
cebdceafcebacebfcf8o1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με ένα βαρυσήμαντο άρθρο του στην φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Amerika Türkiye’ yi kuşatıyor! PYD’ ye müdahale edilmeli», δηλαδή, «Η Αμερική περικυκλώνει την Τουρκία!


Πρέπει να επιτεθούμε στο PYD», ο γνωστός αρθρογράφος, İbrahim Karagül, που εκφράζει το στενό περιβάλλον του Ερντογάν, επισημαίνει ότι οι ΗΠΑ περικυκλώνουν επικίνδυνα την Τουρκιά και ότι η Τουρκία θα πρέπει να αντιδράσει επιθετικά κατά των Κούρδων και των Αμερικανών που τους στηρίζουν.

Ο Τούρκος αρθρογράφος υποστηρίζει ότι η Τουρκία δέχεται επίθεση από το εξωτερικό και το εσωτερικό και ότι θα πρέπει να αντιδράσει δυναμικά και να κηρύξει ουσιαστικά τον πόλεμο αν θέλει να σωθεί από αυτή την επικίνδυνη απειλή για την ακεραιότητα της.

324x339resized_acb3d-eaec304acircle4
Όπως ισχυρίζεται, υπάρχει σχέδιο διαμελισμού της Τουρκίας ανάλογα με σχεδία διαμελισμού του Ιράκ και της Συρίας και ότι το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ήταν μέρος του αμερικανικού σχεδίου για την διάσπαση της Τουρκίας.
 
abd_endisenlensin1082016689

Στο άρθρο γίνεται και καυτή αναφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση που την βάζει στο ίδιο «τσουβάλι» υπονόμευσης της τουρκικής ακεραιότητας και κατηγορεί τους Ευρωπαίους για αθέτηση των υποσχέσεων τους και για στήριξη τους στα σχέδια καταστροφής της τουρκικής δημοκρατίας.

Το όργανο διάσπασης και καταστροφής της Τουρκίας, όπως επισημαίνει ο İbrahim Karagül, είναι οι Κούρδοι με πρωταρχικό το PYD, δηλαδή ο συριακός κλάδος των Κούρδων, αλλά και το δίχτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν το οποίο συνεργάζεται, όπως αναφέρεται στο άρθρο, με τους Τζιχαντιστές για να καταστρέψουν την Τουρκία.

Οι ΗΠΑμ όπως ισχυρίζεται στο άρθρο του ο Τούρκος αρθρογράφοςμ έχουν συμμαχήσει και είναι στρατηγικοί εταίροι με τους τρομοκράτες Κούρδους και στο εσωτερικό στηρίζουν τα αυτονομιστικά κινήματα για την διάσπαση της Τουρκίας.

Η μονή αντιμετώπιση αναφέρει ο İbrahim Karagül όλων αυτών των εχθρών, είναι η δυναμική πολεμική αντίδραση με άμεση στρατιωτική εισβολή στην Συρία προς εξουδετέρωση των Κούρδων και χτύπημα στην αμερικανική υπονόμευση της τουρκικής ακεραιότητας,
 
Μετά από όλα αυτά τι να… περιμένουμε;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: