Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ S-300 ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ

oukranikos-stratos
του Βασίλη Καπούλα
Το δράμα βαίνει προς την κορύφωσή του στην Ουκρανία: Ολονύχτιες σφοδρές συγκρούσεις στην Ελληνική Μαριούπολη είχαμε χτες μεταξύ των δυνάμεων του Κιέβου και της Νέας Ρωσίας.

 Ταυτόχρονα, το Κίεβο σήμανε γενικό συναγερμό με μαζικές μετακινήσεις δυνάμεων στην Νότια περιοχή και ανάπτυξη αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 στις περιοχές Χερσώνας και Μικολάιβ.

 
Ταυτόχρονα, κινητοποιήθηκαν τα ναζιστικά τάγματα Azov και μεταφέρθηκαν ενισχύσεις  με 2Α36 Giatsint-B , ΒΤR-60, Bulat MBTs, BMP-1.
 
Oι ΗΠΑ μεταφέρουν στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία. Ένα C-17 Globemaster III εντοπίστηκε στην Οδησσό και ένα C-5 Galaxy, ένα από τα μεγαλύτερη στρατιωτικά αεροσκάφη στον κόσμο στην περιοχή Lviv.

 
Η Μόσχα απάντησε και ανέπτυξε μονάδα SIGINT (συγκέντρωση ηλεκτρονικών πληροφοριών) 2,5 χλμ από το Kharkiv και συνεχίζει τεράστιες μετακινήσεις δυνάμεων στην Κριμαία.
 
Παράλληλα, ο Πέτρο Ποροσένκο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πολέμου.

 
«Η πιθανότητα κλιμάκωσης και σύγκρουσης παραμένει πολύ σημαντική. Δεν αποκλείουμε ρωσική εισβολή πλήρους κλίμακας», είπε ο Ποροσένκο σε τηλεοπτικό μήνυμά του.
 
Η Ουκρανία κατηγορεί την Ρωσία για αναπτύξεις ρωσικών δυνάμεων με άρματα μάχης Τ-72 στο Λουχάνσκ και Τ-64 στο Sverdlovsk και Khartsyzsk.

 
Οι συγκρούσεις έχουν ενταθεί στις περιοχές Ντονέτσκ και Μαριούπολης και όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς "τελική λύση" ειδικά μετά και την νέα ανάπτυξη δυνάμεων της Μόσχας στο Ιράν...
 
Τα χωριά Zaytsevo, Golmovskiy, Vasilyevka, Yakovlevka, Mineralnoye και Gorlovka σφυροκοπούνται διαρκώς από τις δυνάμεις του Κιέβου με ΒΜ-21 Grad.

 
"Aυτή τη βδομάδα οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αύξησαν τον αριθμό των ημερήσιων πληγμάτων στο έδαφος μας αναφέρει το DPR. Donetsk, Gorlovka, Yasinovataya και τα νότια χωριά κατά μήκος της γραμμής επαφής φλέγονται".

 
"Οι εγκληματίες πολέμου και ειδικά Gorbatyuk, Vodolazkiy, Zabolotnyy, Zubanich, Panchenko και Goraz, κατηγορούν εμάς για την καταστροφή και παραβίαση των συμφωνιών του Μινσκ. ΑΝοιχτά καταστρέφουν το έθνος μας και υποστηρίζουν το αιματηρό καθεστώς του Κιέβου" ανέφερε ο Sinenkov.

 
Οι νεκροί Ουκρανοί χτες ήταν έξι και δέκα τραυματίες.
 
Tέλος ένας ουκρανός κατασκόπος έπεσε στην ενέδρα των δυνάμεων της Νέας Ρωσίας (τελευταίο βίντεο).
 
Δείτε βίντεο και εικόνες.
 
Η Μαριούπολη φλέγεται.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: