Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ξέσπασε πόλεμος καραμανλικών-μητσοτακικών με «άρωμα» Σαμαρά και υπονοούμενα για Siemens

Karamanlis_-Kyriakos
Η ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ ΕΠΑΨΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ»
του Γιάννη Πετρίδη
Η υποβόσκουσα κρίση και οι "σπόντες" μεταξύ του καραμανλικού και του μητσοτακικού στρατοπέδου, σήμερα πήραν τον χαρακτήρα ανοικτής σύρραξης.

 
H «Εφημερίδα των Συντακτών» στο σημερινό, πρωτοσέλιδο άρθρο της με τίτλο "Οι Καραμανλικοί στα κάγκελα" αναφέρει ότι "το καραμανλικό στρατόπεδο βρίσκεται στα όριά του καθώς διαπιστώνει συντονισμένη επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού από διαπλεκόμενα ΜΜΕ, στα οποία πρωταγωνιστούν και συντονίζουν κορυφαίοι παράγοντες του κόμματός του".

 
Η Εφημερίδα των Συντακτών επικαλείται μάλιστα στενούς συνεργάτες του Καραμανλή οι οποίοι "προειδοποιούν ότι η υπομονή έχει και τα όριά της".

 
Είναι γεγονός ότι ο Κ.Μητσοτάκης, τα ΜΜΕ που επηρεάζει και ο Α.Σαμαράς και τα ΜΜΕ που (ακόμα...) επηρεάζει, κτυπούν ανηλεώς τον Κ.Καραμανλή. Υπάρχει νεόκοπο και παχυλά χρηματοδοτούμενο από media shop ιστοσελίδα με άτυπο υπεύθυνο εμπορικού τον πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου του Α.Σαμαρά, τον Γ.Μουρούτη, που "κανονιοβολεί" συστηματικά τον Κ.Καραμανλή.,

 
Τι δένει Κ.Μητσοτάκη και Α.Σαμαρά: "Η Siemens" απαντούν άκοπα όλοι οι "καραμανλικοί".
"Και οι δύο έχουν εμπλοκή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στην υπόθεση και υπάρχει κοινό νήμα από πίσω τους"... σημειώνουν με νόημα...

 
Η ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη κάνει λόγο για "πρόθυμους αχθοφόρους σκοπιμοτήτων" οι οποίοι συμπλέουν με το ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας στη νεκρανάσταση του Καραμανλισμού προκειμένου να αποκτήσουν ρόλο.

 
Οι ίδιοι κύκλοι της ΝΔ σημειώνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι η κρίση έφερε τα Μνημόνια και όχι τα Μνημόνια την κρίση, άρα ο Κ.Καραμανλής ευθύνεται για τα Μνημόνια και όχι η ληστρική συμμορία των Γ.Παπανδρέου και Α.Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

 
Είναι σαφές ότι εφημερίδες όπως η "Καθημερινή" και "Το Βήμα" επιτίθενται συχνά-πυκνά στον Κ.Καραμανλή, στηρίζοντας αναφανδόν τον Κ.Μητσοτάκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: