Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Στείλτε e mail διαμαρτυρίας στο μετρό για την απρέπεια κατά των Ευέλπιδων - Στη Βουλή το θέμα με τον έλεγχο των Ευέλπιδων στο μετρό με ερώτηση Γεωργιάδη - Πρώτη επίσημη αντίδραση στη Βουλή για τους Ευέλπιδες στο μετρό από τον Δημ.ΚαμμένοΠρώτη επίσημη αντίδραση στη Βουλή για τους Ευέλπιδες στο μετρό από τον Δημ.Καμμένο

Στείλτε e mail διαμαρτυρίας στο μετρό για την απρέπεια κατά των Ευέλπιδων


Η προσβλητική και *** απρεπής συμπεριφορά κάποιων ελεγκτών του μετρό σε βάρος Ευέλπιδων στο σταθμό Πανόρμου, προκάλεσε οργή και θλίψη.

Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά με τρόπο μαζικό.

Αλλά επειδή ένα δημοσίευμα απλά αναδεικνύει ένα θέμα και δεν το λύνει απαραίτητα θα υιοθετήσουμε την πρόταση αναγνώστη μας που λέει να στείλετε -όσοι θέλετε- ένα e mail διαμαρτυρίας στην εταιρεία. 

Ίσως έτσι να καταλάβουν το μέγεθος της απρέπειας που διέπραξαν και να δώσουν ορισμένες απαραίτητες οδηγίες στους ελεγκτές τους.

Για να το προχωρήσουμε ακόμη παραπέρα: είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι οι σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών πληρώνουν αντίτιμο εισιτηρίου.Αυτό δεν αφορά την εταιρεία αλλά την Πολιτεία.

Το e mail της εταιρείας είναι info@ametro.gr .


Στη Βουλή το θέμα με τον έλεγχο των Ευέλπιδων στο μετρό με ερώτηση Γεωργιάδη



Στη Βουλή φέρνει αύριο ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, το θέμα που δημιουργήθηκε με την ***απρεπή συμπεριφορά κάποιων ελεγκτών του μετρό εναντίον Ευέλπιδων στο σταθμό της Πανόρμου.


Το ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις για το θέμα και καλεί την εταιρεία να πάρει θέση.

 Αν επιβεβαιώσει όπως είπε το γεγονός πρέπει να λάβει και μέτρα εναντίον των ελεγκτών.


Το περιστατικό με τον έλεγχο εισιτηρίων μόνο στους Ευέλπιδες έχει καταγγελθεί από αυτόπτες μάρτυρες,οι οποίοι μάλιστα παρενέβησαν υπέρ των Ευέλπιδων που δεν έφεραν βεβαίως την παραμικρή αντίρρηση στον έλεγχο των εισιτηρίων.


Πολίτες όμως ενοχλήθηκαν από την προτίμηση των ελεγκτών να “τσεκάρουν” μόνο τους Ευέλπιδες και κανέναν άλλο.


Πρώτη επίσημη αντίδραση στη Βουλή για τους Ευέλπιδες στο μετρό από τον Δημ.Καμμένο

Η πρώτη επίσημη αντίδραση για τα όσα έγιναν εις βάρος Ευέλπιδων σε σταθμό του μετρό από ελεγκτές της εταιρείας, ήρθε από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος και κατέθεσε σχετικό ερώτημα.

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις και όπως προκύπτει από τις “διαδικτυακές συνομιλίες” το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό.
Η ερώτηση Δημήτρη Καμμένου:


Δεν υπάρχουν σχόλια: