Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Αποκάλυψη: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ FBI (;)

Η Ελληνοαμερικανίδα Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου, γεννημένη στη Νέα Υόρκη, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για την ανάληψη της ηγεσίας του FBI μετά την απομάκρυνση Κόμεϊ, από τον Ντόναλντ Τραμπ.


Η Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1961 και εργάστηκε ως πρώην Σύμβουλος Παγκόσμιας Ασφάλειας του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους, ενώ είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.


Η Τάουνσεντ διορίστηκε στη θέση αυτή από τον Πρόεδρο Μπους στις 28 Μαΐου του 2004, ενώ η παραίτησή της ανακοινώθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2007.

Προήδρευσε στο Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και ενημέρωνε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ τόσο για την πολιτική εσωτερικής ασφάλειας, όσο και την αντιτρομοκρατική πολιτική.


Επιπλέον, εργάστηκε ως βοηθός του Προέδρου και αναπληρώτρια στο Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας.

Το 2008, η Tάουνσεντ εντάχθηκε στο CNN ως συνεργάτης και ομιλήτρια-σχολιαστής, λαμβάνοντας μέρος σε πολλές εκπομπές. Παράλληλα είναι πρόεδρος του Counter Extremism Project.

Δεν υπάρχουν σχόλια: