Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΑΤΙΜΗ ΦΑΡΑ!! Έκαψαν την «ανεπιθύμητη σοβινιστική ελληνική σημαία»!

Η ομάδα του Βελίου γνωρίζοντας ότι θα μεταφερθεί στα ελληνικά ΜΜΕ η είδηση αυτή, έγραψε επάνω στη φωτό στην αγγλική γλώσσα- και όχι στην αλβανική- ότι η ελληνική σημαία είναι ανεπιθύμητη στην Αλβανία, για να γίνει …κατανοητή η θέση της.



Ακτιβιστές του «Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία» του Αλβανού εθνικιστή Ταχίρ Βέλιου στις τελευταίες 24 ώρες έκαψαν ελληνικές σημαίες στα Λιβάδια, στο Αλύκο και στο Μουρσί των Αγίων Σαράντα.


«Σε αυτές τις τρεις περιοχές, η ελληνική σημαία είχε αναρτηθεί σε δημόσιους χώρους, με σκοπό να επηρεάσουν άμεσα την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική αξιοπρέπεια.


Για το λόγο αυτό, όπως έχουν πράξει και πρόσφατα, ακτιβιστές του Κινήματος την Ενωμένη Αλβανία, έδρασε και κατέβασε και έκαψε την ανεπιθύμητη σοβινιστική ελληνική σημαία.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, καταδικάζει για άλλη μια φορά τις προκλήσεις των Ελλήνων τρομοκρατών, οι οποίοι τολμούν να εκφράσουν ανοιχτά τις επεκτατικές αξιώσεις τους κατά της Δημοκρατίας της Αλβανίας.


Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, θα χρησιμοποιήσει όλα τα δημοκρατικά (…) μέσα και τις μεθόδους (;) για την προστασία της εθνικής αξιοπρέπειας και της εδαφικής ακεραιότητας της Δημοκρατίας της Αλβανίας», σημειώνει χαρακτηριστικά το αλβανικό δημοσίευμα.

(shqiperiaebashkuar.al)
echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: