Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.: «Μέχρι που μπορεί να φτάσει η κυβέρνηση Τσίπρα και το ξεπούλημα της Ελλάδας;»


Πόσο προδότης πια; 

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η κυβέρνηση Τσίπρα και το ξεπούλημα της Ελλάδας;



 Εν μέσω της λαϊκής κατακραυγής για τη συμφωνία των Πρεσπών και για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το μέγα πλήθος του συλλαλητηρίου της περασμένης Κυριακής 20 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Τσακαλώτος κλείνει την αξιολόγηση με την τρόικα, για την δόση του ερχόμενου Μαρτίου. 

Τραγικός απολογισμός : 70 δισεκατομμύρια ευρώ κατασχέσεις και πάνω από 200.000 σπίτια Ελλήνων «στο σφυρί». 

Αυτό που αποφεύγει όμως να μας πει ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος είναι το πως οι πλειστηριασμοί των σπιτιών των Ελλήνων θα αποτελέσουν λύση του δημοσιονομικού προβλήματος της Ελλάδας. 

Με απλά λόγια, πόσα θα είναι τα έσοδα του δημοσίου από το «θάνατο» χιλιάδων Ελλήνων νοικοκυραίων.

 Τα κόκκινα δάνεια διογκώνονται, οι οφειλές προς τις τράπεζες αυξάνονται και αντί ο Τσακαλώτος και ο Στουρνάρας να «ρίξουν χρήμα στην αγορά» για να εξυπηρετηθούν τα δάνεια, στραγγαλίζουν την ελληνική οικονομία και τους δανειολήπτες. 

Η «πρώτη φορά αριστερά», ο Τσίπρας που φώναζε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ξεπουλάει τα πάντα, Μακεδονία, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, σπίτια, περιουσίες και συμμαχεί με Μέρκελ για να μείνει στην εξουσία. 

Η αριστερή «ελπίδα που έρχεται» σκότωσε την ελπίδα για χιλιάδες Έλληνες και πουλάει ελπίδα σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες. 

Ο Γάλλος Στρατηγός Ντε Γκώλ είπε ότι στην πολιτική είσαι αναγκασμένος να προδίδεις είτε τη χώρα σου είτε τους ψηφοφόρους. 

Εσύ Πρωθυπουργέ της Ελλάδας Τσίπρα πρόδωσες τη χώρα σου, τους ψηφοφόρους σου, το λαό σου, τους νεκρούς και τους αγέννητους Έλληνες.

 Δεν σου αξίζει η εξουσία, αλλά η τιμωρία.... 

 www.elkosmos.gr

 © www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: