Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΜΚΟ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ(Βίντεο)

Σε ένα θαλάσσιο πέρασμα μεταφοράς λαθρο από τις ΜΚΟ από την Αφρική στην Ευρώπη, προκλήθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο με παρολίγον θύματα που δείχνει ότι αυτές οι ΜΚΟ δεν λογαριάζουν καμία εξουσία.


Συγκεκριμένα, κοντά στις ακτές του Λιβάνου ενώ περνούσε από εκεί το πλοίο τις ΜΚΟ, τους προσέγγισε πλοίο της λιβανέζικης ακτοφυλακής και τους ζήτησε να σταματήσουν για έλεγχο.

Αυτοί όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά προσπάθησαν να εμβολίσουν το πλοίο της ακτοφυλακής και να το βυθίσουν ακόμα και με τον θάνατο των ακτοφυλάκων.

Το επεισόδιο αυτό δείχνει πόσο αδίστακτες είναι όλες αυτές οι ΜΚΟ που ουσιαστικά κάνουν εμπόριο λευκής σαρκός από Αφρική και Ασία προς την Ευρώπη.

#Netzfund #Telegram #Videobeschreibung

Γιά ΠΕΣ μας ΠΟΙΟΣ είναι ο …μπαμπάκας σου;;; (Διαβάστε ΟΛΕΣ τίς λεπτομέρειες που ΔΕΝ μας λένε!)

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ «ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΑΨΗΦΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ» ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ… ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ; 


«ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ»!
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΤΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!

Τις τελευταίες ημέρες, οι «αλληλέγγυοι» όλου του κόσμου έχουν κάνει ηρωΐδα τους την Γερμανίδα Καρόλα Ρακέτε, την «καπετάνισσα-σύμβολο που αψήφησε τον Σαλβίνι» και προχώρησε στον ελλιμενισμό του ‘Sea Watch’ με τα 40 «προσφυγάκια» στην ιταλική νήσο Λαμπεντούζα.


Μέχρι και με την …ηρωΐδα του Σοφοκλή, την Αντιγόνη την παρομοίωσε «αλληλέγγυος» δημοσιογράφος της ιταλικής εφημερίδος ‘Repubblica’: πηγαίνοντας κόντρα στις απάνθρωπες διαταγές του θείου της και δυνάστη Κρέοντα, αποφασίζει να θάψει τον αδελφό της. 

Κάπως έτσι και η «μαχητική» Καρόλα, πήρε την κατάσταση και το τιμόνι στα χέρια της, προκειμένου να περάσει ένα… ηχηρό μήνυμα.

Βέβαια, η αλήθεια για την Ρακέτε και το σόϊ της, δεν είναι και τόσο ηρωϊκή.

Βλέπετε, ο πρώην στρατιωτικός πατέρας της εργάζεται τώρα στην ‘Mehler Engineered defence’,μια εταιρεία που …πουλάει όπλα, σύμφωνα δε με ιταλικά σάϊτ, είναι ειδικός της «Guerra eletronica» δηλαδή του ηλεκτρονικού πολέμου και «senior consultant», δηλαδή ανώτερος σύμβουλος πολέμου. 


Τι καλά! 
Ο μπαμπάς στέλνει στους λαούς τα μέσα για πόλεμο και η κορούλα μαζεύει τα θύματα του πολέμου και τα μεταφέρει στην Ευρώπη! 
Καταλάβατε τώρα;


ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ‘ΛΙΝΚ’:
http://sxolianews.blogspot.com/2019/07/blog-post_1.html#comment-form
GIFDownloader-1562218185497.mp4
ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! (1 & 2)
1.Επεισόδιο Ιταλίας με Γερμανία και Ολλανδία βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ο Μ.Σαλβίνι ζήτησε σύλληψη του πληρώματος του πλοίου της γερμανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης «Sea Watch» και την κατάσχεση του πλοίου που αψήφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου την απαγόρευση των ιταλικών αρχών και ελλιμενίστηκε στο ιταλικό νησί Λαμπεντούζα….


Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ, Ρούμπεν Νεουγκεμπάουερ, στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa. Εξοργισμένος ο Μ.Σαλβίνι προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας:


«Πρώτα ήταν στα χωρικά ύδατα της Λιβύης, έπειτα στην Μάλτα. Εβαλαν τις ζωές των μεταναστών σε κίνδυνο και τώρα θέλησαν να φτάσουν με οποιοδήποτε κόστος στην Ιταλία. 

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι διασώστες αλλά διακινητές και ως τέτοιοι θα αντιμετωπιστούν. 

 Τα λιμάνια της Ιταλίας είναι κλειστά και θα παραμείνουν κλειστά για όλους τους διακινητές ανθρώπων. Παρόλο που το πλοίο είναι γερμανικό φέρει σημαία Ολλανδίας. 

 Η κυβέρνηση της Ολλανδίας δεν μπορεί να προσποιείται ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. 

 Το πλοίο αυτό προχώρησε σε μια πρόκληση και μια εχθρική πράξη. 

 Εγραψα σχετικά στον Ολλανδό συνάδελφο μου και χαίρομαι που η πρεσβεία μας στην Χάγη προχώρησε σε επίσημο βήμα απέναντι στην κυβέρνηση της Ολλανδίας. Η Ιταλία αξίζει σεβασμό. 

 Περιμένουμε από την Ολλανδία να πάρει τους μετανάστες» ανέφερε ο Ιταλός ηγέτης. 
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Απαράδεκτη η Στάση της Ολλανδίας