Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ-ΜΕΛΟ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στα πλαίσια της… ελληνοτουρκικής φιλίας στην Τουρκία και ενώ είναι στην επικαιρότητα τα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο αποφάσισαν να γυρίσουν ένα μεγάλο τηλεοπτικό σήριαλ που θα αναφέρεται στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, «ειρηνική επιχείρηση» για τους Τούρκους, που…«έσωσε» τη μεγαλόνησο από την αιματοχυσία και… «απελευθέρωσε» τους Κυπρίους από την ελληνική κατοχή.


Δεν αποκλείεται μάλιστα να προωθήσουν αυτό το σήριαλ και στα ελληνόφωνα τουρκολαγνικά κανάλια, για να… μάθουν και οι Έλληνες την «ευεργετική επίδραση» της τουρκικής επέμβασης στην Κύπρο το 1974.


Όπως αναφέρεται, το γνωστό τουρκικό κανάλι FOX, πρόκειται να χρηματοδοτήσει με το ποσό σε πρώτη φάση του 1,5 εκατομμύρια τουρκικές λίρες, μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή που θα αναφέρεται στην τουρκική επέμβαση στην Κύπρο το 1974.

Όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής του τουρκικού καναλιού, Cenk Soner, το σενάριο του σήριαλ θα είναι του Süleyman Çobanoğlu, θα παίξουν γνωστοί ηθοποιοί, (καις την Ελλάδα) και μεγάλο μέρος του σήριαλ θα γυριστεί στην ίδια την Κύπρο όπου θα εξυμνείται η τουρκική επέμβαση.


Λέτε να τρέξουν να το αγοράσουν και οι δικοί μας τουρκολάγνοι καναλάρχες ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: