Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Αιχμηρή κριτική στον Θ. Πάγκαλο από την Α. Νταλάρα


  Αιχμηρή κριτική στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο άσκησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα, μιλώντας στο ραδιόφωνο Real fm.


«Να είναι πιο σαφής στην καθημερινή διαχείριση της κρίσης ο κ. Πάγκαλος» σημείωσε η Άννα Νταλάρα και πρόσθεσε ότι «δεν είναι ωραία η καταστροφολογία και η επιθετικότητα».


Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου περί τανκς, δήλωσε πως «έχουμε γίνει αυτοποιημένοι προφήτες και αναμασάμε την ιστορία. 

Εκτιμώ τον κ. Πάγκαλο αλλά ακόμη και στην Αργεντινή να αναφερόταν, είναι σαν να λέμε σε έναν άρρωστο "είχα μία θεία που είχε αυτά τα συμπτώματα και πέθανε από καρκίνο"».

Η κ. Νταλάρα υπογράμμισε πως ο πολίτης δεν τρομοκρατείτε και πρόσθεσε πως «δεν είναι ωραία η καταστροφολογία και η επιθετικότητα.

Φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. 

Είναι τέτοιος ο τρόμος που νιώθουμε για τα παιδιά μας και τους φίλους μας που μας υπερβαίνει. Φθείρεται η προσωπικότητα εκείνου που τα λέει αυτά».

Για το Μεσοπρόθεσμο η κ. Νταλάρα σημείωσε ότι θα το ψηφίσει. «Ακόμα και αν δεν βγαίνει το κάνω για να κερδίσουμε χρόνο. Μόνο έτσι θα πείσουμε την Ευρώπη για να διορθώσουμε τα λάθη».
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: