Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Φωτο – ντοκουμέντο: Έτσι οι Τούρκοι κάνουν μπίζνες με τους τζιχαντιστές

AAA_borders-630x400
Με επιτόπιο ***φωτορεπορτάζ ντοκουμέντο που δημοσιεύει η Daily Mail, δείχνει πώς οι νεαροί Βρετανοί μουσουλμάνοι, αλλά κι άλλοι ξένοι, φτάνουν στην Τουρκία και από εκεί περνάνε στη Συρία για να πολεμήσουν με το Ισλαμικό Κράτος.


Στην πάνω φωτογραφία, που δημοσιεύουμε από τη Daily Mail, βλέπετε ότι τα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας όχι μόνο δεν φυλάσσονται, από τον τουρκικό στρατό τουλάχιστον, αλλά και τα συρματοπλέγματα έχουν πέσει, αφήνοντας διαδρόμους για να περνάνε ελεύθερα όσοι το επιθυμούν από τη μία χώρα στην άλλη.

dailu-mail-2

Σε άλλη φωτογραφία, όπου βλέπετε μια σχεδία – φέρρυ να περνά ανθρώπους απέναντι, από την Τουρκία στη Συρία, η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι τουλάχιστον 20 ξένοι κάθε ημέρα ακολουθούν αυτή την «είσοδο» για να περάσουν στη Συρία και να καταταγούν στο Ισλαμικό Κράτος. 

Οι Τούρκοι συνοριοφύλακες κάνουν τα στραβά μάτια για δέκα δολάρια το κεφάλι.

hotel

Το ξενοδοχείο Kent, στην τουρκική πλευρά των συνόρων με τη Συρία, στην πόλη Reyhanli, αυτή την εποχή κάνει χρυσές δουλειές αφού το προτιμούν οι ξένοι που φτάνουν στην Τουρκία για τελευταία διανυκτέρευση πριν περάσουν στη Συρία για να πολεμήσουν με το Ισλαμικό Κράτος.

tourkia
Ένα από τα καταστήματα στην πόλη Reyhanli της Τουρκίας, που πουλά στρατιωτικά είδη στους τζιχαντιστές.

***φωτορεπορτάζ ντοκουμέντο
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: