Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Οι αναλώσιμοι ισλαμιστές: Τούρκος διάσημος sniper και πράκτορας της ΜΙΤ σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό της USAF

AL_TURKI_SNIPER
ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...
Tούρκος πράκτορας της ΜΙΤ, ο οποίος είχε εκπαιδευθεί από άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στις "μαύρες επιχειρήσεις" (Black Ops) σκοτώθηκε από τους πρώην συμμάχους και εκπαιδευτές του Αμερικανούς, καθώς κρίθηκε ότι όλα αυτά τα συγκεκριμένα "σκουπίδια" είχαν εκπληρώσει την αποστολη τους και πλέον είναι άχρηστα στις ΗΠΑ.
 
Ο Ümit Yaşar Toprak,  γνωστός στην Τουρκία ως Abu Yusef al-Turki, 47 ετών σκοτώθηκε σε επαρχία του Χαλεπίου.

«Ήταν ο έκτος καλύτερος ελεύθερος σκοπευτής στον κόσμο και είχε εκπαιδεύσει άλλους 400.

Γιατί η Αμερική τον δολοφόνησε;», αναφέρει αναφέρει ο Αbu Mussab al-Assir στο Twitter που δεν καταλαβαίνει γιατί οι Αμερικανοί σύμμαχοί τους στράφηκαν εναντίον τους.
 
"Δεν σκότωσε ποτέ αμάχους" έγραψε ένας άλλος.
 "Γιατί οι Αμερικανοί τον σκότωσαν";
 
Λίγο μετά ο επικεφαλής των ισλαμιστών στην επαρχία Ιντλίμπ Ibrahim al-Idlibi αναφέρει στο AFP  "Τα στελέχη της Αλ-Νούσρα έιναι πολύ λυπημένα λόγω του θανάτου του".

Ο επίλεκτος Τούρκος σκοπευτής όμως ήταν ένας από τους 50 ισλαμιστές που σκοτώθηκαν από την αμερικανική επιδρομή της 23ης Σεπτεμβρίου.

Ο αλ Τουρκί δρούσε, εδώ και 18 μήνες, περίπου, στην Συρία, ενταγμένος στις δυνάμεις τουΜετώπου αλ Νούσρα, του συριακού κλάδου της αλ Κάιντα, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του στην Τορκία.

Είχε πολεμήσει κατά των συριακών δυνάμεων στη Χάμα, τη Λατάκια και στο Χαλέπι και βρισκόταν στην φρουρά που προστάτευε πέρσι στην επίσκεψή του στην Συρία τον Αμερικανό γερουσιαστή και πρώην υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2008, Τζον Μακέϊν κατά την επίσκεψή του πέτσι στην Συρία στους "μαχητές της ελευθερίας" όπως χαρακτήριζε τους ισλαμιστές δολοφόνους της αλ Νούσρα και του ISIL.

Τα μέλη της Αλ Νούσρα εξεφρασαν την λύπη και το θυμότους για τον θανατο του Toprak τον οποίο και αναφέρουν ως "ο μάρτυρας Abu Yusef al-Turki".
 
Ο θάνατος του Toprak αναφέρθηκε ακόμα και στην συριακή  Al-Watan η οποία τον αναφέρει ως "τον πιο διάσημο σκοπευτή του κόσμου"
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: