Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

«V FOR VAROUFAKIS» – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!!!

varoufakis_hioumorostiko_video
Καθώς ο υπουργός Οικονομικών συγκρούεται με την ΕΕ και το Γερμανό ομόλογό του σχετικά με το χρέος της Αθήνας προς την Τρόικα των Ευρωπαϊκών δανειστών, ένα γερμανικό σόου ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο YouTube της οικονομικής αντιπαράθεσης μεταξύ τους, με τίτλο «V for Varoufakis»!



«Είναι ο χαμένος γιος του Δία με μια καρδιά από πέτρα!» … «το σώμα του κραυγάζει για σεξ» … «το δερμάτινο μπουφάν του είναι φτιαγμένο από δέρμα κουταβιών γερμανικών ποιμενικών» … «Αυτός δεν διαπραγματεύεται, απλά κόβει κώλους».

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους στίχους στο απαίσια πιασάρικο μέταλ κομμάτι για τον Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο έχει σαρώσει στο YouTube, με 6.300 προβολές σε μόλις τέσσερις ώρες.

Το βίντεο, που ανήκει στο περιοδικό Now Magazine Royale, με υπερηφάνεια και με έναν σχεδόν παρωδία-γερμανικό τόνο, απαριθμεί τα επιτεύγματα της Γερμανίας – τα θετικά (όπως η οικονομία, τα μεγάλα αποθέματα χρυσού, κλπ) και τα αρνητικά (όπως την έναρξη δύο παγκοσμίων πολέμων και τη «σχεδόν» νίκη).

Κατά τη διάρκεια, τεταμένη και συγκινητική μουσική παίζει στο παρασκήνιο, ενώ ένας λεπτός Γερμανός που… στρατιωτοφέρνει με ένα μουστάκι, απαγγέλλει υπερηφανα τα επιτεύγματα.

Αυτά όλα γίνονται με αστείο μοντάζ κοριτσιών του Oktoberfest που μεταφέρουν μπύρα και άλλα σύμβολα, που είναι συνυφασμένα με τους Γερμανούς, να κάνουν back-up τραγουδώντας με τη μουσική, «Βαρουφάκης! Ανηλεής Βαρουφάκης!», πριν το όλο θέμα καταλήξει σε ένα heavy metal τραγούδι. Κερασάκι στην τούρτα του οποίου, ένας διαβολικός Βαρουφάκης, που χαμόγελά φευγαλέα, με το φαλακρό κεφάλι του να αστράφτει στο σκοτάδι, καθώς παίζει το μπουζούκι σαν ηλεκτρική κιθάρα.

«Αγαπητοί Έλληνες, ήρθε η ώρα: παραδινόμαστε! Πάρτε όλα τα χρήματά μας, μπορείτε επίσης να πάρετε τη Helene Fischer, αλλά σας παρακαλώ, κρατήστε αυτόν το οικονομικό Ηρακλή μακριά από εμάς.
Μπορούμε μόλις να αντέξουμε τον Costa Cordalis [έναν Γερμανό τραγουδιστή ελληνικής καταγωγής], οπότε αυτό είναι προφανώς πάρα πολύ!», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: