Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη – Οι Τζιχαντιστές «Μετανάστες» Θα Χτυπήσουν Εντός 5 Μηνών

tzixadistes-EYROPH
τ Διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Αυστρίας:εντός 5 μηνών θα χτυπήσουν οι τζιχαντιστές της ISIS που μπήκαν στην Ευρώπη ως μετανάστες


Δεκάδες μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εισήλθαν στην Ευρώπη επωφελούμενοι από το κύμα μεταναστών προειδοποίησε την Παρασκευή ένας αυστριακός ειδήμονας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kronen Zeitung, ο τ. Διευθυντής στο Γραφείο της Τήρησης του Συντάγματος και της μάχης κατά της τρομοκρατίας στην Αυστρία (BVT) ο Gert-Rene Polli, χαρακτήρισε την πολιτική της ευρωπαικής ασφάλειας «τυφλή πτήση».

«Η κατάσταση της ασφάλειας δεν μπορεί πια να διατηρηθεί υπό έλεγχο», εκτίμησε επισημαίνοντας τη συνεχή εισροή μεταναστών προερχόμενων από τη Μέση Ανατολή με προορισμό την Ευρώπη.Ο Polli, που σήμερα είναι επικεφαλής μιας εταιρίας πληροφοριών και δημόσιας ασφάλειας με έδρα τη Βιέννη επέμεινε στο γεγονός ότι «η μετανάστευση απόλυτα ανεξέλεγκτη» ενός σημαντικού αριθμού ατόμων παρουσιάζει έναν μεγάλο κίνδυνο.

Είναι φανερό ότι μέλη της ΙSIS είναι μεταξύ των μεταναστών και αξιοποιούν αυτήν την ευκαιρίαγ ια να δισεισδύσουν στην Ευρώπη και το πετυχαίνουν αυτό «χωρίς όπλο συνεχίζει ο Polli.

Οι Τζιχαντιστές που Μπήκαν στην Ευρώπη Θα Χτυπήσουν Εντός 5 Μηνών
Οι αρχές ασφαλείας της Ευρώπης έχουν μηδαμινές πιθανότητες να συλλάβουν τους υπόπτους τρομοκράτες ανάμεσα στους μετανάστες όπως οι γερμανικές αρχές που αυτή τη στιγμή είναι «απελπισμένες».

« Οι μαχητές της ISIS δεν περιμένουν οι αρχές να τους συλλάβουν αυτοί θα επιτεθούν πρώτοι.

Βλέπουμε να συμβαίνει αυτό εντός 5 μηνών το αργότερο », εκτιμά ο Polli.(krone 25/9/15)
dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια: