Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Χάος σε όλη την Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες: Επιθέσεις σε Αστυνομικούς στην Ειδομένη - Μαχαιρώματα στην Χίο! ΒΙΝΤΕΟ

Χάος σε όλη την Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες: Επιθέσεις σε Αστυνομικούς στην Ειδομένη - Μαχαιρώματα στην Χίο! ΒΙΝΤΕΟ
Ένταση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στην Ειδομένη και συγκεκριμένα στη σιδηροδρομική γραμμή, η οποία τελούσε υπό κατάληψη από τις τελευταίες έντεκα ημέρες.


 Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στην προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει τις γραμμές, οι "πρόσφυγες" απάντησαν πετώντας πέτρες.


Ακολούθησε μικροσυμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί έβαλαν μια γυναίκα σε περιπολικό με στόχο την προσαγωγή της .


Ομάδα ατόμων, ωστόσο, αντέδρασε «δυναμικά» και συμπατριώτες της γυναίκας την έβγαλαν από το περιπολικό.

Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής και συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας με νεότερη και έγκυρη ενημέρωση που έχει για το περιστατικό περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη καταγγέλλοντας παράλληλα τις κυβερνητικές πολιτικές, σημειώνοντας πως «από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε νεκρούς αστυνομικούς».
 

"Η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ με την σύμπραξη και την ανοχή της Νέας Δημοκρατίας και των υπολοίπων κομμάτων εκτός από την Χρυσή Αυγή, δημιούργησε ένα αφιλόξενο και άκρως επικίνδυνο περιβάλλον στους καταυλισμούς λαθρομεταναστών και εποίκων για τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα για τους άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας που υπηρετούν εκεί.

Η χθεσινή δολοφονική επίθεση στους αστυνομικούς της Α.Δ. Κιλκίς που από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε νεκρούς, αναδεικνύει πλέον ξεκάθαρα το πρόβλημα.

  Πάρτε τώρα τις απαραίτητες αποφάσεις και μη στέλνετε ως πρόβατα για σφαγή τα παιδιά των Ελλήνων που είχαν την ατυχία να υπηρετούν αυτή τη περίοδο που η ανθελληνική κυβέρνηση και οι εξανδραποδισμένοι τοπικοί άρχοντες αποφάσισαν να ξεριζώσουν κάθε τι Ελληνικό και να μας κάνουν ένα Ευρωπαϊκό Εμιράτο.


Πρέπει άμεσα οι ΜΚΟ της περιοχής να απομακρυνθούν από τους καταυλισμούς, πρέπει να καταγραφούν ποιοι και πως εργάζονται σε αυτές. 

Οι ΜΚΟ κάνουν κουμάντο στους καταυλισμούς όταν πρόκειται να τιμολογήσουν και να εισπράξουν κονδύλια, αλλά όταν έρθουν τα δύσκολα, καλούμε την ΕΛ.ΑΣ να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να αντιμετωπίσει ορδές αλλοθρήσκων, ορδές αλλοφύλων που αποζητούν αίμα ως αντάλλαγμα για τον βασανιστικό και αναξιοπρεπή «ανθρωπισμό» των γελοίων.

Εάν έχει αποφασιστεί να έχουν το γενικό πρόσταγμα οι ΜΚΟ αποδεσμεύστε τους αστυνομικούς, μη τους στέλνετε σε επιχειρήσεις αυτοκτονίας μέσα σε 20.000 μουσουλμάνους και 1000 πράκτορες ΜΚΟ και Γενίτσαρους Ελληνόφωνους. Κάντε κάτι τώρα πριν θρηνήσουμε θύματα."

Χίος: Αιματηρά επεισόδια με μαχαιρώματα στο hot spot στο Χαλκειός


Στα άκρα έφθασε η σύγκρουση μεταξύ ομάδων Ιρανών και Αφγανών που κρατούνται τις τελευταίες ημέρες στο hot spot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός. 

Όπως αναφέρει το politischios.gr, η απογευματινή διαμάχη μεταξύ των δύο ομάδων οδήγησε σε νέα σύγκρουση λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί με μαχαιρώματα.


Στο Κέντρο Κράτησης που πλέον φιλοξενούνται πάνω από 1.500 άτομα, επικρατεί ήδη αναστάτωση με τους περίπου 12 Αστυνομικούς, Λιμενικούς και στελέχη της Frontex που έχουν επιφορτιστεί με τη βραδινή φύλαξη του Κέντρου να διατυπώνουν τους φόβους τους για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί μέσα σε αυτό.

 Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός ότι έχει δοθεί εντολή στα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας να αποφεύγουν τη χρήση στολής εντός του Κέντρου, ώστε να μην αποτελούν στόχο των συγκεκριμένων ομάδων.


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: