Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ISLAMBERG: ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, (βίντεο)

islamberg

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Στο πνεύμα της πολυπολιτιστικής ανοχής στην Αμερική επιτρέπεται σε ριζοσπαστικές μουσουλμανικές ομάδες να δημιουργήσουν «Στρατόπεδα Εκπαίδευσης» σε αγροτικές περιοχές. Στα στρατόπεδα αυτά όμως που ονομάζονται Islamberg, γίνεται προετοιμασία για Τζιχάντ.


Η κυβέρνηση γνωρίζει γι αυτά τα στρατόπεδα αλλά δεν θα κάνει τίποτα για να τα κλείσει μέχρι να διαπράξουν μια τρομοκρατική πράξη.




Όπως αναφέρεται, οι ισλαμικές αυτές ομάδες είναι κυρίως πέντε μεταξύ των οποίων οι «Μουσουλμάνοι της Αμερικής», η Dar al-Hijrah-Ισλαμικό Κέντρο, Ο Ισλαμικός Κύκλος της Βόρειας Αμερικής, (ICNA), η Masjid at-Taqwa με επικεφαλής τον Siraj Wahhaj και το Κ.Α. (Συμβούλιο Αμερικανο-Ισλαμικών Σχέσεων).
 
Το χριστιανικό Δίκτυο Δράσης, (CAN) έχει γυρίσει μια σημαντική νέα ταινία για τα 35 στρατόπεδα εκπαίδευσης παραστρατιωτικών ισλαμιστών σε 22 πολιτείες στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Αυτά τα στρατόπεδα που χρηματοδοτούνται από την τρομοκρατική διαβόητη πακιστανική οργάνωση, Jamaat ul-Fuqra, (JF),  που ο ιδρυτής της είναι ο σεΐχης Αλί Μουμπάρακ Γκιλάνι.
kyria fvto
Η ταινία με τίτλο «Homegrown Τζιχάντ», «Τρομοκρατικοί Καταυλισμοί γύρω από τις ΗΠΑ», είναι ένα σημαντικό ντοκιμαντέρ για την Jamaat ul-Fuqra και επισημαίνει ότι είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Αλ Καιντα στις ΗΠΑ.
Η ομάδα έχει διαπράξει επιθέσεις και ληστείες, ελέγχει το λαθρεμπόριο όπλων, την προσπάθεια προσηλυτισμού μεταξύ Αφρο-Αμερικανών που είναι τρόφιμοι των φυλακών. Μέλη JF συμμετείχαν στην τρομοκρατική βομβιστική επίθεση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου το 1993.
Η JF επιδιώκει να διαδώσει το Ισλάμ μέσω της βίας
FOTO1
Το ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι πως οι ομοσπονδιακές και κρατικές αρχές των ΗΠΑ κάνουν τα στραβά μάτια στις δραστηριότητες της οργάνωσης αυτής, που ελέγχει τα 35 μουσουλμανικά Islamberg στρατόπεδα και που επαγγέλλεται την επέκταση των δραστηριοτήτων της και στην Ευρώπη.
 https://www.youtube.com/watch?v=SzeiX-c6lUo

Πράγματι αυτό… έλειπε από την Ευρώπη!
Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: