Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ενός κακού μύρια έπονται, για αυτό την προσοχή σας και την ψυχραιμία σας σε μεγάλο βαθμό από σήμερα!

Mόνο με την δική μου γλώσσα τη γραφική μπορεί να γίνει κατανοητό αυτό το κείμενο..


Tώρα που Άνοιξε το παραθύρι του μαύρου,  τώρα που η όρεξη του Είναι τεράστια θα πρέπει όλοι να δείξουμε μεγάλη προσοχή για τα παρελκόμενα από αυτή την όρεξη…
 
Όταν το πεδίο μαυρίζει  συνήθως έχουμε και τον αντίλαλο τον αντίκτυπο του αρχικού γεγονότος…
Το παρόν άρθρο δεν γράφεται για να ανησυχήσει κανέναν αλλά για να δημιουργήσει  το αίσθημα της Ασφάλειας και του  μη πανικου!
Γιατί είναι λογικό τώρα που στη συνείδησή μας έχει χτυπηθεί τόσο βαθιά αν συμβεί κάτι το οτιδήποτε να αντιδράσουμε χωρίς λογική Και ψυχραιμία..

Στις περισσότερες ξαφνικές καταστάσεις κινδύνου κινδυνεύουμε πολλαπλάσια όταν δεν χρησιμοποιούμε τη λογική μας και είμαστε σε πανικό…
Είμαστε ευάλωτοι συνειδησιακά αυτή τη στιγμή εάν μία ενέργεια αρνητική κάνει την εμφάνισή της,  για αυτό προετοιμαστείτε  ακόμα κι αν δεν συμβεί τίποτα ακόμα… προετοιμάστε τη συνείδησή σας από τώρα  σαν να βρίσκεστε μέσα σε ένα καράβι που περνάει μία τρικυμία… να είστε σε εγρήγορση και με πλήρη ψυχραιμία…. το ότι θα περάσει από την τρικυμία το καράβι δεν σημαίνει ότι κινδυνεύετε…. σημαίνει ίσως ότι μερικά  κύματα μπορούν να μας ταρακουνήσουν!

 Ειναι τεράστιας σημασίας να βάλετε μέσα σας την έννοια της ασφάλειας της λογικής και της ψυχραιμίας…ακόμα κι αν δεν συμβεί τίποτα απολύτως στο άμεσο μέλλον!

Αποδεδειγμένα οι άνθρωποι οι οποίοι είναι ενεργοποιημένοι,  ενημερωμένοι  και στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την πληροφορία ότι κάτι ισως και να μπορεί να συμβεί… βρίσκονται σε μεγαλύτερη άγρυπνηση και κινούνται,  αποφασίζουν και  πράττουν  καλύτερα  από ανθρώπους οι οποίοι μέσα από τον έναν φόβο μπορούν να περάσουν στον απόλυτο τρόμο και πανικό με το επόμενο γεγονός!

Διαβάσετε άρθρα τα οποία μιλάνε για το με ποιον τρόπο μπορείς να κινηθείς σε περίπτωση ξαφνικού κινδύνου,  όπως είναι π.χ. η περίπτωση ενός σεισμού,  η περίπτωση μιας πλημμύρας Και ούτω καθεξής…. πάρτε πληροφορία μέσα σας για να σας δημιουργήσει το εμπόδιο στον πανικό που θα έρθει εάν αφήσετε όλη αυτή την πληροφορία και τη συνείδησή του σήμερα  να φωλιάζει μέσα σας!

Ζούμε μία τεράστια τραγωδία, 
Ας κάνουμε όλες τις υπεύθυνες και ώριμες κινήσεις για να μη δώσουμε Ευκαιρία στην μαύρη ενέργεια που έχει φωλιάσει στην Ελλάδα να ξανακερδίσει σε ψυχές!
Starnger…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: