Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΕΓΚΩΜΙΑ, ΕΠΑΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ …ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ η τουρκική προκλητικότητα και οι τουρκικές απειλές προς την Ελλάδα έχουν χτυπήσει τελευταία κόκκινο, αφού αμφισβητούν ακόμα και την.. Κρήτη, υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρέθηκε στην Άγκυρα όπου συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου και σαν να μη συμβαίνει τίποτα έπλεξαν το εγκώμιο της…υποψήφιας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τουρκία. Μάλιστα!

 
Συγκεκριμένα η επίτροπος επί των εξωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνωστή μας και η εξαιρετέα, κύρια Federica Mogherini, (την θυμάστε πως χαμογελούσε ευχαριστημένη στην τελετή της υπογραφής της συνθήκης των Πρεσπών) και ο επίτροπος υπεύθυνος για την διεύρυνση, Johannes Hahn, πήγαν στην τουρκική πρωτεύουσα και μάλιστα έδωσαν και κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τσαούσογλου επαινώντας την Τουρκία και δηλώνοντας πες επιθυμούν μια… δυνατή Τουρκία, στρατηγική εταίρος, σαν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Ευρωπαϊκή υποκρισία που σπάει κόκαλα και αύριο δεν αποκλείεται να μας συστήσουν και να καθίσουμε στο τραπέζι με την Τουρκία για να τα βρούμε, βλέπε να υποχωρήσουμε στις τουρκικές εξωφρενικές απαιτήσεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: