Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αποκάλυψη: Δεκάδες Αλβανοί «μπουκάρουν» στην Ελλάδα

Με 2 φωτογραφίες και 1000 ευρώ «λάδωμα» αγοράζουν Ελληνικά διαβατήρια!

Ένα κύκλωμα με αρκετά πλοκάμια ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Στην εκπομπή ‘Στοπ’ της τηλεόρασης ΄΄tvklan΄΄ είχε θέμα πως οι Αλβανοί μπορούν να αποκτήσουν ένα διαβατήριο από μία από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς καν να βγουν από την Αλβανία.
 
Όπως αποκαλύπτει το βίντεο-ντοκουμέντο, με 1000 ευρώ μπορεί ένας Αλβανός να αγοράσει Ελληνικό διαβατήριο, να έρθει στη χώρα μας και να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πρόκειται για μία περίεργη και επικίνδυνη εξέλιξη, καθώς η Ελλάδα θα γεμίσει πάλι με νέο κύμα μεταναστών από την Αλβανία. Ελληνικές Αρχές υπάρχουν; Έχουν γνώση του ζητήματος; Τώρα που είδαν το ρεπορτάζ θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες;


Βέβαια η εκπομπή έκανε απλά ρεπορτάζ, προφανώς χωρίς την παρουσια της αστυνομίας, άρα δεν έγινε καμία σύλληψη, άρα συνεχίζουν να μοιράζουν σωρηδόν Ελληνικά διαβατήρια!
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
 
Μια κρυφή κάμερα δείχνει πως με 1000 ευρώ στο χέρι, γινόσαστε κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου.
Ο «έμπορος» αυτής της επιχείρησης είναι ο Αντέμ Πιτσάρι που δίνει εγγύηση 100% για την επιτυχία αυτής της υπόθεσης και θα μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεσθε με μια νέα ταυτότητα για μια νέα ζωή, σε όποια χώρα της Ευρώπης θέλετε.


Ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά:
Ένας πολίτης υπέβαλλε μόνο 2 φωτογραφίες και το απαιτούμενο ποσό και σε τέσσερις ημέρες ή το πολύ σε μία εβδομάδα πήρε στο χέρι το ελληνικό διαβατήριο με στοιχεία ταυτότητας ‘Γιάννης Γκοργκούλας’ / «Janis Gorgulas».

Στην εκπομπή παρουσιάζεται βίντεο στο οποίο δημοσιογράφοι πήγαν να συναντήσουν στο Δυρράχιο τον μεσολαβητή Αντέμ Πιτσάρι για να δουν πως μπορούν να αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο και να νοιώσουν Ευρωπαίοι πολίτες, σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο.
 
Ακολουθεί ένας διάλογος με την κρυφή κάμερα και κατά τη συζήτηση ο Πιτσάρι τους υπόσχεται ότι το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχουν ελληνικό διαβατήριο από την Αθήνα, αρκεί να του δώσουν το ποσό των 1000 ευρώ…




Δείτε το βίντεο εδώ – Το ντοκουμέντο μετά το 3:25

Tι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι μπορεί να έρθει στη χώρα μας κάθε καρυδιάς καρύδι. Εγκληματίες που θέλουν να αποφύγουν τις φυλακές στην Αλβανία, ληστές, αλλά ακόμα και άτομα που δεν έχουν εμπλοκή με το ποινικό κώδικα, θα βρεθούν στην χώρα μας, όπου θα αρπάξουν δουλειές από Ελληνικά χέρια!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: