Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Μιχαλολιάκος: Εθνική πρωτοπορία οι μαθητές!

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στηλίτευσε όλους αυτούς που αγανακτούν με τις μαθητικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας και ενοχλούνται από τις Ελληνικές Σημαίες

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" από τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο στο Blue Sky.
 

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αφού στηλίτευσε όλους αυτούς που αγανακτούν με τις μαθητικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας και ενοχλούνται από τις Ελληνικές Σημαίες, τόνισε πως χαιρετίζει τους Αγώνες των Ελλήνων μαθητών.
 

Επισήμανε πως για το πολιτικό σύστημα οι 17άρηδες έχουν δικαίωμα ψήφου, αλλά δεν μπορούν να διαδηλώνουν για τα εθνικά θέματα.
Τόνισε μάλιστα πως τα συνθήματα "Η Μακεδονία είναι Ελληνική" και "Βόρειος Ήπειρος γη Ελληνική" δεν είναι διχαστικά και ενώνουν όλους τους Έλληνες.
 

Υπενθύμισε πως η αντίθεση της Νέας Δημοκρατίας στην συμφωνία των Πρεσπών είναι για το θεαθήναι, αφού δεν θέτει θέμα ονομασίας.
Στην συνέχεια, αφού σημείωσε τον αποκλεισμό και τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, τόνισε την διαφορά των Ελλήνων Εθνικιστών από τον λεγόμενο "πατριωτικό χώρο". 
 

Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται σταθερά με την Σημαία του Εθνικισμού και δεν έχει κάνει ποτέ βήμα πίσω.
 

Αν οι Έλληνες θέλουν μια Πατρίδα με διαφορετική στάση απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση, τότε να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή για να τα αλλάξουν όλα. 
 

Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει πως το υπ. αριθμόν 1 πρόβλημα της Ελλάδας είναι το δημογραφικό.
 

Επισήμανε πως με τα χαρτζηλίκια και τα προεκλογικά επικοινωνιακά τεχνάσματα του Τσίπρα δεν σώνεται ο Ελληνικός Λαός, ενώ και οι θέσεις εργασίας που ανοίγουν είναι ημιαπασχόλησης.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κάλεσε όλους τους Έλληνες με πρωτοπόρους τους μαθητές να αγωνιστούν για να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: