Νέα επίθεση σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες, στον σταυρό στην περιοχή Απελή της Λέσβου όπου άγνωστοι τον έβαψαν με μαύρο σπρέι, συνεχίζοντας αυτό που μοιάζει ως οργανωμένη επιχείρηση ισλαμοποίησης της χώρας.
 
Ο σταυρός έχει τοποθετηθεί εκεί πρόχειρα διότι οι δημόσιες αρχές έχουν απαγορέψει κάθε είδος εργασίας στο σημείο.

Η επίθεση κατά Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας συνεχίζεται, με τις ευλογίες την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που επέτρεψε σε πολυάριθμους παράτυπους μετανάστες μουσουλμανικών πεποιθήσεων να εισέλθουν στη χώρα, αποδεχόμενη το ρίσκο θρησκευτικού πολέμου και ισλαμοποίησης.

Ο συγκεκριμένος Σταυρός, έχει αποτελέσει σύμβολο του μίσους των ισλαμιστών και των ΜΚΟ που τους υποστηρίζουν, καθώς στο όνομα του μουσουλμανισμού το είχαν γκρεμίσει, έως ότου ανεγερθεί και πάλι από Έλληνα πατριώτη.

Έχει φτάσει η ώρα, οι αρμόδιοι πολιτικοί και αρχές, να αντιληφθούν πως οι πολυάριθμοι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες αποτελούν απειλή για τη χώρα και τους Έλληνες, και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για προστασία της χώρας από απειλές, αναβάθμιση της εσωτερική ασφάλειας και προστασίας των συμβόλων μας και των εθνικών αξιών μας.
 
 
Όσοι βανδαλίζουν τα σύμβολα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού είναι εγκληματίες και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όσοι ανέχονται αυτές τις πράξεις είναι συνένοχοι.

Πριν από ένα μήνα περίπου, αλλόθρησκοι γκρέμισαν σταυρό στην Λέσβο επειδή υποτίθεται ενοχλούσε ΜΚΟ και μετανάστες. Άγνωστοι γκρέμισαν στην περιοχή Απελλή της Λέσβου ένα μεγάλο τσιμεντένιο λευκού χρώματος Σταυρό που είχε ανεγερθεί πάνω από μια παραλία την οποία χρησιμοποιούν Έλληνες και φιλοξενούμενοι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες.

Ο Σταυρός είχε ανεγερθεί περίπου στις αρχές Σεπτεμβρίου και μερικές μέρες αργότερα μια από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, έστειλε στον Λιμενάρχη Μυτιλήνης και στο Δήμαρχο Λέσβου, μια επιστολή σύμφωνα με την οποία ο Σταυρός τοποθετήθηκε από αγνώστους, ώστε να αποτρέπονται αλλόθρησκοι να προσέρχονται για κολύμβηση.

Όπως ανέφερε στην επιστολή της η ελληνική ΜΚΟ, «η πράξη αυτή είναι παράνομη αντιαισθητική (θυμίζει τάφο) αλλά κυρίως», όπως επισημαίνει η ΜΚΟ, «προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας».
 
Κλείνοντας την επιστολή η ΜΚΟ ζητούσε από τον Λιμενάρχη και το Δήμαρχο «να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων».

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Σταυρός μπήκε ξανά στη θέση του, αφού οι κάτοικοι στην Απελή Μυτιλήνης έκαναν το αυτονόητο και επανατοποθέτησαν το σύμβολο της Ορθοδοξίας που κάποιοι γκρέμισαν προς ικανοποίηση των μουσουλμάνων παράτυπων μεταναστών.

Πολλοί κάτοικοι του νησιού εκτός από οργισμένοι αισθάνονται και προσβεβλημένοι με τον βανδαλισμό του σταυρού.
«Κάποιος πήγε με ένα βαριό (βαρύ αντικείμενο) και τον έσπασε. Αυτό ήταν μίσος!», λέει ο Στέλιος Αγάς κάτοικος της Μυτιλήνης.