Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Αποδοκιμασίες Παπακώστα, Μουμουλίδη σε Αριδαία και Σιάτιστα (video)

Πήρε μία γεύση η κυρία Παπακώστα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, του τι σημαίνει να στηρίζεις την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αν και δηλώνεις Καραμανλική, και μάλιστα όταν αυτή, η κυβέρνηση μεθοδεύει το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.


Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στην Αριδαία στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης και κατέθεσε στεφάνι το οποίο το παρέλαβε μόνη της στο μνημείο των πεσόντων. Αποδοκιμάστηκε έντονα και ακούστηκαν συνθήματα όπως «Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» και «Ζήτω η Μακεδονία».    

Την ίδια «τύχη» είχε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης οποίος πήγε στην Σιάτιστα για τον εορτασμό της επετείου για την απελευθέρωση της πόλης. Την στιγμή που κατέθετε στεφάνι ένας από τους παρευρισκομένους του φώναξε «παρέδωσες την Μακεδονία και καταθέτεις και στεφάνι, δεν ντρέπεσαι;».

Στην συνέχεια ο βουλευτής ζήτησε τον λόγο από τον πολίτη. Πάντως είναι σχήμα οξύμωρο βουλευτές οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση που παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σλάβους των Σκοπίων και θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών να παρίστανται σε εκδηλώσεις και να καταθέτουν στεφάνια σε εορταστικές εκδηλώσεις πόλεων που με την ψήφο τους ούτε λίγο, ούτε πολύ θα θεωρηθούν «Μακεδονικές» δηλαδή μη Ελληνικές. Καλά νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν εις το διηνεκές τον ελληνικό λαό που έκανε το λάθος και τους ψήφισε.

Τουλάχιστον ο Ζάεφ έθεσε την Συμφωνία στην κρίση του λαού του με το Δημοψήφισμα, άσχετα με το πόσοι προσήλθαν να ψηφίσουν.
Αυτοί εδώ χρησιμοποιώντας την Σταλινική τους πρακτική θέλουν να επιβάλλουν με το έτσι θέλω την απόφασή τους. Καλά οι ΣΥΡΙΖΑίοι η κυρία Παπακώστα και κάποιοι των ΑΝ.ΕΛ. δεν καταλαβαίνουν ότι μετά από κάτι τέτοιο δεν θα έχουν κανένα πολιτικό μέλλον;... 






 www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: