Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Αποχώρησε από την ΧΑ ο Ηλίας Κασιδιάρης και ιδρύει δικό του κόμμα

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες περί αποχώρησης του Ηλία Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή.


Με ένα βίντεο που ανέβασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανακοίνωσε πως δεν ανήκει πλέον στο κόμμα της ΧΑ και κάλεσε τους Έλληνες να επισκεφτούν την σελίδα ELLHNES.net και να γίνουν μέλη.

Κεντρικό του σύνθημα είναι «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Στο βίντεό του καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον Κυριάκο Βελόπουλο, υπουργών και βουλευτών, υποστηρίζει ότι το φθινόπωρο θα γίνουν εκλογές και μιλά για πολιτική κάθαρση και παραδειγματική τιμωρία όσων καταχράστηκαν χρήματα του δημοσίου.

Μία από τις θέσεις του κόμματος που θα δημιουργήσει είναι η απέλαση όλων των αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας και την μετατρέπουν σε ισλαμική αποικία όπως χαρακτηριστικά είπε.

Επίσης εξέφρασε την πρόθεση να δώσει τέλος στην δωρεάν στέγαση, στην χρηματοδότηση με μετρητά και στα άλλα προνόμια που η ΝΔ δίνει απλόχερα στους «μετανάστες».

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από την ΧΑ ανέφερε πως κατέθεσε την πρότασή του για ριζική ανανέωση και αναδιοργάνωση του κόμματος που δεν έγινε αποδεκτή.

Αναφέρει πως έγιναν πολλές συζητήσεις αλλά υπήρξε διαφωνία.


«Οι καιροί απαιτούν την άμεση δημιουργία ενός σύγχρονου κόμματος όπως αυτά που κυριαρχούν εκλογικά στην υπόλοιπη Ευρώπη» και συνέχισε λέγοντας πως «την κίνησή του θα πλαισιώσουν Ελληνίδες και Έλληνες αναγνωρισμένης αξίας και κύρους και πως στόχος είναι να υπάρξει μία πραγματική εθνική αντιπολίτευση στο κοινοβούλιο απέναντι στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού φάσματος».

www.elkosmos.gr© www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: