Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ποιος θα τον μαζέψει;

Τελειωμό δεν έχουν οι γραφικότητες – προκλήσεις του Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του στην επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης. 


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, επισήμανε ότι αν το υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητες και εξυπηρετεί το πελατειακό σύστημα, η διοίκηση του δήμου είναι αντίθετη στην επανασύσταση του.

Υπέρ των θέσεων του δημάρχου τάχθηκαν και άλλοι γνωστοί κύριοι που κατά καιρούς οργάνωναν συνέδρια με το «Ουράνιο Τόξο» των φιλο-Σκοπιανών στη Θεσσαλονίκη. 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Γκιουλέκας, του απάντησε λέγοντας ότι λόγοι εθνικού συμφέροντος υπαγόρευσαν την επαναλειτουργία του υπουργείου.

Ωστόσο, η αντίδραση του δημάρχου δεν μπορεί παρά να προκαλέσει κατάπληξη στον κάθε καλοπροαίρετο παρατηρητή, προδιαθέτοντάς τον άσχημα για τις προθέσεις και τις ενδόμυχες σκέψεις του δημάρχου – του ίδιου δημάρχου που επιθυμεί να μετονομάσει κεντρική οδό της πόλης με το όνομα του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ και αγωνίζεται για την ανάδειξη του οθωμανικού παρελθόντος της πόλης.

Εμείς απλώς θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον Μπουτάρη ότι η Θεσσαλονίκη που χωρίς αμφιβολία αγαπάει, είναι ελληνική πόλη (ουάου, όλο ειδήσεις είμαστε!), κάτι χιλιάδες χρόνια τώρα και αυτό που θα όφειλε να κάνει είναι να αναγείρει κανένα άγαλμα του Φιλίππου Β’ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αντί να αντιτίθεται στην επανίδρυση του κρίσιμου αυτού υπουργείου, την ώρα που οι Σκοπιανοί τον προλαβαίνουν και γεμίζουν την πόλη τους με αγάλματα κλεμμένων Ελλήνων ηρώων. 

Έλεος πια με τις αριστερίστικες ιδεοληπτικές ανοησίες.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: