Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Παρουσία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στην έκθεση Eurosatory 2012

Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) συμμετείχαν για 11η συνεχή φορά στη διεθνή έκθεση άμυνας EUROSATORY 2012 που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 11 έως 15 Ιουνίου 2012. 


Η εταιρεία παρουσίασε ως έκθεμα αιχμής τις οπλοβομβίδες 40mmX53 υψηλής ταχύτητας, αφού η εταιρεία υλοποιεί τρέχουσες συμβάσεις με το Υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας για μεγάλες ποσότητες αυτού του πυρομαχικού. 

Η παρουσίαση των βομβίδων, οι οποίες σημειωτέον είναι ανάπτυξης και κατασκευής ΕΑΣ, είχε ως αποτέλεσμα να επισκεφτούν το περίπτερο της εταιρείας προκειμένου να ενημερωθούν, επίσημες αντιπροσωπείες υπουργείων εθνικής άμυνας και ενόπλων δυνάμεων χωρών από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, που επίσης θέλουν να εντάξουν το συγκεκριμένο πυρομαχικό στο οπλοστάσιό τους.

Πέραν τούτου, στο πλαίσιο της λειτουργίας της έκθεσης, οι εκπρόσωποι των ΕΑΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Κων. Πιλάλη, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη συνεργαζόμενων εταιριών και να εξετάσουν θέματα τρεχουσών και μελλοντικών πωλήσεων καθώς και συνεργασιών για συμπαραγωγή προϊόντων, με τελικούς χρήστες τόσο τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις όσο και Υπουργεία Άμυνας χωρών του εξωτερικού.

Το περίπτερο των ΕΑΣ στη Eurosatory 2012.
Στο επίκεντρο των παραπάνω συναντήσεων σημειώνονται αυτές που αφορούσαν σε παραγωγή και πώληση από τα ΕΑΣ πυρομαχικών φορητού οπλισμού, βλημάτων 105mm και 155mm πυροβολικού καθώς και πυρομαχικών 76/62mm για Ναυτικά πυροβόλα Oto Melara. 

Τέλος, το περίπτερο των ΕΑΣ τίμησαν με την επίσκεψή τους, ο Γενικός Δντης ΓΔΑΕΕ κ. Δ. Γεωργιόπουλος καθώς και οι Προξενικές Αρχές της Ελλάδας στη γαλλική πρωτεύουσα











hellenicdefence.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: