Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

«Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία»…

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/06/devlet-bahceli.jpg
Στη Θράκη «αλωνίζει» ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί με την άδεια των ελληνικών αρχών και μιλά συνέχεια για την παρουσία «Τούρκων» στη Δυτική Θράκη και πως «η μητέρα πατρίδα αυτών είναι η Τουρκία».


Ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης βρίσκεται στην Ελλάδα, επικεφαλής ομάδας 22 ατόμων, όλοι τους μέλη των Γκρίζων Λύκων. Επισκέφθηκε αρχικά στον Έβρο το χωριό Μέγα Δέρειο. 

Εκεί Μουσουλμάνοι της περιοχής που έφτασαν και από τα γύρω χωριά τον υποδέχθηκαν με οθωμανικά εμβατήρια.

Ο Μπαχτσελί στην ομιλία του στο χωριό δήλωσε: «Γνωρίζω πως η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. 

Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά».

Στη συνέχεια ο Μπαχτσελί και η συνοδεία του επισκέφθηκαν το Δήμο Αρριανών Ροδόπης, όπου έγιναν δεκτοί με λουλούδια από τον δήμαρχο Ιμπραήμ Σερίφ και δημοτικούς συμβούλους. 

Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων αργότερα επισκέφθηκε τον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ στην Κομοτηνή. 

Εκεί στην ομιλία του ο Μπαχτσελί ισχυρίστηκε πως το τροχαίο δυστύχημα που σκοτώθηκε ο Σαδίκ ήταν «ύποπτο» και δήλωσε πως ο Σαδίκ «ήταν η ελπίδα και η ανάσα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, αλλά και στόχος.

Ο Αχμέτ Σαδίκ δεν έπαψε ποτέ να λέει πως είναι Τούρκος και ο ίδιος έκανε σημαία την Τουρκική ταυτότητα και την Μουσουλμανική ύπαρξη. 

Ας μην ξεχνά κανείς ότι οι Τούρκοι της Θράκης υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. 

Όσοι προσπαθούν να εξαλείψουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούν να ορθοποδήσουν.

Και η εγγύηση γι’ αυτό είναι τα εκατομμύρια ομοεθνών Τούρκων, οι οποίοι προσεύχονται για σας από τη μητέρα πατρίδα», είπε ο αξιόλογος καθόλα αυτός κύριος, υπό την αδράνεια κάθε ελληνικής αρχής!

Ο Μπαχτσελί στη συνέχεια επισκέφθηκε το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, αλλά αντιμετώπισε αντιδράσεις Ελλήνων στην Ξάνθη. 

Στην Ξάνθη συναντήθηκε με μειονοτικούς και έγινε δεκτός από τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ και μαζί επισκέφτηκαν τα γραφεία ης παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: