Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Τούρκοι πιλότοι του RF-4E εκτελέστηκαν; - Σφαγή μισθοφόρων από Κούρδους στο Χαλέπι


Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, μετέδωσε ότι οι δύο Τούρκοι πιλότοι του φωτοαναγνωριστικού αεροσκάφους RF-4E εγκατέλειψαν με επιτυχία το αεροσκάφος και διασώθηκαν, αλλά συνελήφθησαν και αφού ανακρίθηκαν εκτελέστηκαν από τις συριακές μυστικές υπηρεσίες με εισήγηση των Ρώων συμβούλων ασφαλείας.



Η πληροφόρηση του καναλιού συνήθως επηρεάζεται από τους δυτικούς και αν σκεφθούμε ότι βρέθηκε η μία κάσκα του πιλότου στην περιοχή που καταρρίφθηκε το αεροσκάφος, μάλλον δεν μπορεί να είναι αλήθεια. 

Ωστόσο το δίκτυο παρουσίασε έγγραφα τα οποία υποτίθεται αποδεικνύουν τον ισχυρισμό, αλλά το πιο εύκολο σε έναν πόλεμο είναι να κατασκευάσεις έγγραφα για να δημιουργήσει κλίμα. 


 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αρχικά οι Σύροι ήθελαν λέει να τους δώσουν στη Χεζμπολάχ (γιατί άραγε;) αλλά μετά από… εισήγηση των Ρώσων συμβούλων ασφαλείας, εκτελέστηκαν με μία σφαίρα στο κεφάλι. 

Πάντως, φαίνεται ότι οι "απελευθερωτές" στην Συρά δεν καλοπερνάνε εσχάτως: Ομάδα 40 μισθοφόρων τρομοκρατών επιχείρησε να εισέλθει σε Κούρδικη γειτονιά στο Χαλέπι και να ξεκινήσει εκτελέσεις. 


Κακή ιδέα: Πιάστηκαν αιχμάλωτοι όλοι και εκτελέστηκαν! 

Ένας άλλος “λαοπρόβλητος” ηγέτης των ισλαμοφασιστών της Συρίας δολοφονήθηκε από …ομοϊδεάτες του, γιατί θεώρησαν ότι τους αδίκησε στην μοιρασιά των κλοπιμαίων από δύστυχες οικογένειες Συρίων, αλλά και τις "επιδοτήσεις" των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα όμως με το Russia Today, ο αιμοσταγής οπλαρχηγός είναι ο Rabea Swaidan, τον οποίο το καθεστώς το καταζητούσε για εγκλήματα πολέμου, απαγωγές, δολοφονίες πολιτών, ενώ στα σπίτια των οικογενειών που εξόντωναν τοποθετούσαν ... ελεύθερους σκοπευτές.



 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: