Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Απάντηση στην παραπληροφόρηση: Η Χρυσή Αυγή θα “συγκυβερνήσει” μόνο με την Χρυσή Αυγή


Κάποια ανδρείκελα που έχουν πάθει αμόκ από τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, άρχισαν πάλι να διαδίδουν σενάρια της άθλιας επιστημονικής τους φαντασίας. 

Έτσι, αφού κατάλαβαν πως "η κόντρα δεν τους παίρνει" και πως οι ψηφοφόροι δε γυρίζουν πίσω στα μαντριά, ανακάλυψαν άλλη λύση. 


Διαδίδουν ότι η ΝΔ ετοιμάζεται να συγκυβερνήσει με... την Χρυσή Αυγή!

  Συγκεκριμένα, ο παράγοντας της ΝΔ και γραμματέας της συγκυβέρνησης Μπαλτάκος φέρεται να διέρρευσε σε κλειστές συζητήσεις του με δημοσιογράφους το: "απευκταίο αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο η ΝΔ να υποχρεωθεί να κυβερνήσει μετά τις επόμενες εκλογές με τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής". 

Αυτή την αθλιότητα πέρα για πέρα ψευδή είδηση, την έκαναν σημαία όλα τα παρτάλια της παραπληροφόρησης (από την Αυγή του Σύριζα μέχρι απολίτικα blogs), νομίζοντας πως έτσι θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα.
Η απάντησή μας είναι σαφής:
 
1ον) Η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.

Από το "η Κύπρος κείται μακράν" του γέρου Καραμανλή μέχρι το μνημόνιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας του Σαμαρά. 

Η μόνη σχέση που μπορεί να έχουμε με αυτούς τους ολετήρες του Ελληνισμού είναι ο μέχρις εσχάτων αγώνας για την έξωσή τους από την πολιτική ζωή της χώρας.

Δεν είναι τυχαίο που όλους τους τελευταίους μήνες ο ίδιος ο Σαμαράς έχει κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο στην Χρυσή Αυγή, υποστηριζόμενος από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας.
 
2ον) Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους...
 
3ον) Η αλήθεια είναι μία και την έχουμε πει εδώ και μήνες: η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. 

Έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως... επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.
 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: