Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ UCKΑΔΕΣ > Στη μεγαλύτερη επιχείρηση όλων των εποχών εξελίσσεται για την ΕΛ.ΑΣ. η έρευνα για τον εντοπισμό των Αλβανών δραπετών


Στη μεγαλύτερη επιχείρηση όλων των εποχών εξελίσσεται για την ΕΛ.ΑΣ. η έρευνα για τον εντοπισμό των Αλβανών δραπετών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ορεινή Ναυπακτία! 


Ήδη έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου δεκάδες μηχανές… cross που μπορούν να κινηθούν με ευελιξία στα μονοπάτια των βουνών, ενώ η Αστυνομία επιστρατεύει και την εμπειρία ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων που είχαν πάρει μέρος στις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των οργανωμένων εγκληματικών ομάδων οι οποίες δρούσαν στα Ζωνιανά!
Οι σκληροτράχηλοι αστυνομικοί από την Κρήτη πλαισιώνουν τις υπόλοιπες μάχιμες μονάδες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με τους αδίστακτους κακοποιούς.

Οι ενισχύσεις που έφτασαν στην περιοχή αριθμούν δεκάδες αστυνομικούς οπλισμένους με τα πλέον ισχυρά αυτόματα όπλα που διαθέτει η Αστυνομία και αρματωμένους με αλεξίσφαιρα γιλέκα. 

Κάποιοι από τους άνδρες της ΕΚΑΜ θα αναλάβουν να επιχειρήσουν έρευνες με τις μοτοσικλέτες για να ξετρυπώσουν τους καταζητούμενους.

Οι Αλβανοί κακοποιοί, πάντως, καταφέρνουν να ξεγλιστρούν παρά τις έρευνες με εκπαιδευμένα σκυλιά και θερμικές κάμερες, αν και οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ανακαλύπτουν ένα- ένα τα σημεία όπου κινούνται. 


Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί ίχνη τους σε αγροικίες και εξοχικά στα χωριά Ελευθέριανη, Πόδο, Χόμορη και άλλα, στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας.

Οι αστυνομικοί «οργώνουν» με το δάχτυλο στη σκανδάλη και τις δύσβατες περιοχές όπου μπορεί να έχουν βρει καταφύγιο οι επικίνδυνοι δραπέτες και είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στη δράση τους που έχει ήδη στοιχίσει δυο ανθρώπινες ζωές.
Χθες, ο Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Α. Κασκάνης φρόντισε να καθησυχάσει τις συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών που αγωνιούν βλέποντας ότι η επιχείρηση τραβάει σε μάκρος, διαβεβαιώνοντας τους εκπροσώπους τους ότι έχουν εξασφαλιστεί καταλύματα και τρόφιμα για όσους συμμετέχουν σε αυτήν.


www.protothema.gr
/alertgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: