Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑ Α.ΣΑΜΑΡΑ "Στόχος της τοποθέτησης Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ η αναθεώρηση της Συνθήκης της Λοζάνης"

Σε ολομέτωπη επίθεση κατά του Α.Σαμαρά προχωρούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφορικά με τα εθνικά θέματα και θεωρούν ότι η κίνησή του να εκχωρήσει το υπουργείο Εξωτερικών στον Ε.Βενιζέλο σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα.


«Γιατί η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και του Ε.Βενιζέλου», ερωτά τον Α.Σαμαρά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέροντας μάλιστα ότι αυτό"σηματοδοτεί αρνητικές εξελίξεις στα μείζονα εθνικά θέματα".

Γενικά περυγράφεται ως "ειδικών αποστολών" η τοποθέτηση Ε/.Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ
Δηλαδή και σε ό, τι αφορά στην ΑΟΖ, στη FYROM, στο σχέδιο Ανάν στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «με τις ευλογίες του Ευάγγελου Βενιζέλου θα επιταχυνθούν οι ρυθμοί παράδοσης».

Επίσης για την Θράκη, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας ότι «θα πρέπει να έχουμε τώρα μεγαλύτερη επαγρύπνηση», ενώ στέλνει προκαταβολικά το μήνυμα ότι «η ελληνική σημαία δεν είναι ένα πανί που μπορεί να το πάρει ο αέρας».

Μάλιστα προχωρά και περισσότερο, τονίζοντας ότι "στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι και αυτά έξω από τις γραμμές της συνθήκης της Λοζάνης", δηλαδή ότι συμφωνούν με τη τουρκική επιδίωξη αναθεώρησης της Συνθήκης της Λοζάνης αναφορικά με την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και τονίζει πώς τώρα με το ΠΑΣΟΚ στο ΥΠΕΞ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, «θα έχουμε μεγαλύτερη επαγρύπνηση στον αγώνα που κάνουμε για την προάσπιση της Θράκης, με κορυφαίο αντίπαλο το τουρκικό Προξενείο».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: