Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ανεύθυνος ηγετίσκος της Αριστεράς των συντεχνιών


Στις επόμενες εκλογές το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ θα είναι ανάλογο του μεταρρυθμιστικού της εργού, δηλαδή μηδενικό


Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν. Το 2014 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα χρηματοδοτικής στήριξης της Ελλάδας. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Χώρα θα πρέπει είτε να έχει επιτύχει μέχρι τότε πρωτογενή πλεονάσματα που θα της επιτρέπουν να βγει στις αγορές για να δανειστεί είτε να ελπίζει σε νέα πακέτα στήριξης για την εξυπηρέτηση του χρέους.

Θα δεχθούν άραγε οι δανειστές να συνεχίσουν να μας στηρίζουν ή θα βρεθούμε και πάλι μπροστά σε νέο χρηματοδοτικό κενό;

Ο χρόνος είναι λοιπόν αμείλικτος παράγοντας για την προώθηση όλων εκείνων των μεταρρυθμίσεων που θα απαλλάξουν τον προϋπολογισμό από περιττές δαπάνες, που θα βελτιώσουν τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και θα διαμορφώσουν ιδανικό κλίμα και συνθήκες για την προσέλκυση επενδύσεων παράλληλα με την υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.

Ο προβεβλημένος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ Φώτης Κουβέλης υποσχόταν προεκλογικά «περικοπές των δημοσίων δαπανών με στόχο μείωση 4 δις που αφορούν σε αμυντικές δαπάνες, νοσοκομειακή και φαρμακευτική δαπάνη (…) και ό,τι αφορά στη δημόσια διοίκηση μόνο κατά το σημαντικό σκέλος της καταπολέμησης της σπατάλης και της ανορθολογικής διαχείρισης πόρων».   

Ποια ήταν η συμβολή της ΔΗΜΑΡ στην κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων;



  • Η υφυπουργός Υγείας Φ. Σκοπούλη καταγγέλλεται για απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία που χρηματοδοτεί αδρά το ερευνητικό έργο του καθηγητή συζύγου της.
 
  • Ο υπουργός Εσωτερικών Α. Μανιτάκης απέτυχε να εντοπίσει επί ένα ολόκληρο χρόνο τους 2.000 επίορκους δημοσίους υπαλλήλους που έπρεπε να απομακρυνθούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου.
 
 
  • Ο υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης υπέγραφε σωρηδόν αποφάσεις για να σβηστούν οι ποινές επίορκων υπαλλήλων ή πολιτών που είχαν καταδικαστεί για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου ώστε να μπορούν να προσληφθούν αργότερα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Με πρόσχημα την αναδιάρθρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, της διαχρονικά αμαρτωλής ΕΡΤ των 2.656 μονίμων υπαλλήλων που κοστίζει ετησίως στον Έλληνα φορολογούμενο όσο ολόκληρο το Πολεμικό Ναυτικό των 16.000 στελεχών, ο Φώτης Κουβέλης εξαπάτησε τους κομματικούς του συντρόφους, αθέτησε συμφωνίες, συντάχθηκε με τις συντηρητικές-αντιδραστικές δυνάμεις και την εγχώρια ελίτ που απεργάζεται σχέδια δολοφονίας της Χώρας. 

Επιβεβαίωσε ότι είναι από εκείνους που περιμένουν να δουν τον «Τιτανικό» να βυθίζεται υπό τις μελωδίες των «μουσικών συνόλων». 

Απέδειξε ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται με χλεύη. Είναι το μόνο που αξίζουν όλοι εκείνοι που βιάζουν το σώμα και τη ψυχή της Μάνας Ελλάδας.

strategyreports.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: