Στο διαδίκτυο τελευταία, έχει γίνει μεγάλο θέμα – και όχι άδικα - η κακή λειτουργία της Ελληνικής δικαιοσύνης, για την απόφασή της να βάλει στο αρχείο, όπως λέγεται, τις “καταγγελίες Γεωργαντά για την ΕΛΣΤΑΤ” και όχι τις “καταγγελίες της καθηγήτριας κ.Γεωργαντά για την ΕΛΣΤΑΤ”.
Κατά κανόνα αυτοί που “καταγγέλουν” ή παρουσιάζουν κενά δαιμόνια στην Ελλάδα χάνουν και τους τίτλους τους. Έχει συμβεί και σε μένα.
Οι πληρωμένοι πράκτορες της προπαγάνδας, αυτή τη μείωση της προσωπικότητας του άλλου, τη κάνουν επίτηδες για να εξισώνουν τα σκατά με το φτυάρι, το χτές που χρεοκόπησε τη χώρα με το αύριο που ανατέλλει.
Υποβιβάζουν κάποιον επιστημονικά για να ρωτήσουν μετά κάποιον άλλο δήθεν πιό “ειδικό”, που τον ονομάζουν “καθηγητή”, με σκοπό να περάσουν τη δική του άποψη, που κατά σύμπτωση είναι και του συστήματος.
Ελληνικά κόλπα, που τα βλέπει η μέρα και γελά.
Όσον αφορά εμένα, τα δωρεάν μαθήματα που δίνω έχουν προκαλέσει διακομματκό τρέμουλο, εγκεφαλικά εγκαύματα και μόνιμη κώφωση.
Ποιός να μου απαντήσει και με τί προσόντα; Μετρούν τα γκόλ και πάνε για ύπνο.
Κάνουν το πιο παραγωγικό που μπορούν για την οικονομία.
Η καθηγήτρια κ.Ζωή Γεωργαντά, κατήγγειλε τον διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ για πολλά θέματα, τα οποία δεν χρειάζεται να αναλύσω.
Αυτό που παρετήρησα σε όσα διάβασα είναι ο περιορισμός της ανακρίτριας σε μέρος της κατάθεσης Κοντοπυράκη, που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην δικαστική διαδικασία (βλέπετε εδώ).
Με τη κ.Γεωργαντά έχω μιλήσει μέσω Skype και δεν μου φάνηκε ότι δεν έχει σώας τας φρένας της, όπως πολλοί προσπαθούν να την παρουσιάσουν.
Εμένα με ενδιαφέρει “τί” λέει κάποιος και όχι “πώς” το λέει ή αν “μιλάει πολύ”.
Ο κ.Κοντοπυράκης ήταν προιστάμενος της ΕΛΣΤΑΤ μέχρι το 2009.
Άρα “θεωρητικά” είναι υπεύθυνος για την έκθεση της ΕΛΣΤΑΤ για το 2009, που κατετέθη στην ΕUROSTAT τη περίοδο του 2010.
Το βασικό ερώτημα είναι, “ποιός κατέθεσε το 2010, τις εκθέσεις για το 2009;”
Σύμφωνα με την άποψη Κοντοπυράκη, η τελική έκθεση του Οκτ. 2010 (για το 2009). είχε απόκλιση 2 μονάδες απο την απόκλιση του Μαρτίου του 2010 (για το 2009), κάτι περίεργο όπως λέει, αφού η ΕUROSTAT έκανε συνέχεια ελέγχους χωρίς προβλήματα όλο το 2009.
Υπενθυμίζω ότι η κυβέρνηση ΓΑΠ διήρκεσε απο τις 6 Οκτ. 2009 ώς τις 11 Νοεμβρίου 2011 και ότι ο Κοντοπυράκης παραιτήθηκε στις 5 Οκτ. 2009.
“Ποιοί ανέλαβαν μετά απο τον Κοντοπυράκη να προωθήσουν πρός τη EUROSTAT τις εκθέσεις για το 2009;”
Ο σημερινός πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, κ.Γεωργίου (πρώην υπάλληλος της Goldman - Sachs) σε υπόμνημα 111 σελίδων που προσκόμισε στους οικονομικούς εισαγγελείς, αντέκρουσε όσα του αποδίδονται για τη τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009, υποστηρίζοντας ότι ανέλαβε πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ στις 2 Αυγούστου του 2010 και από το Μάιο του 2010 η χώρα είχε μπει ήδη στο μηχανισμό στήριξης με βάση το έλλειμμα της τάξης του 13,6% (βλέπετε εδώ).
Τα ευνόητα ερώτηματα, για να βγεί άκρη, είναι τα εξής:
“Ποιός κατέθεσε την έκθεση με το 13.6% στη ΕUROSTAT το Μάρτιο του 2010;”
Διαφαίνεται ότι είναι ο Γ. Παπακωνσταντίνου.
Ποιός το ανέβασε κατά 2%; Διαφαίνεται ότι είναι ο Γεωργίου.
Σαφώς,
η υπόθεση Παπακωνσταντίνου – Γεωργίου - ΕΛΣΤΑΤ δεν έχει κλείσει και η Ζωή Γεωργαντά δεν βλέπει οράματα…Κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με τη κατάθεση Κοντοπυράκη, για κάθε χρονιά υπάρχει νόμιμος τρόπος να μεταφερθεί κάποιο μικρό ποσοστό του ελλείματος την επόμενη χρονιά.
Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση ΓΑΠ κάτι τέτοιο δεν ήταν επιθυμητό.
Έτσι η χώρα χρεοκοπήθηκε και έβαλε στο σφυρί όλη την Ευρωζώνη.
Σημειώστε, ότι αν οι εφοπλιστές της Ελλάδας πλήρωναν τα 10 δις ευρώ το χρόνο φόρους που θα έπρεπε να πληρώνουν, η Ελλάδα δεν θα είχε μπεί ποτέ στα Μνημόνια. Αυτό γιατί μόνο εγώ το θυμάμαι;
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου