Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Η Αλ Σαλέχ θέλει να ψηφίσει ο Θ.Πλεύρης σύμφωνο συμβίωσης και αντιρατσιστικό

al-salex
Από τη βουλευτική του έδρα, την οποία θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στην Α’ Αθηνών, δηλαδή ο Θάνος Πλεύρης, θα παραιτηθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αφού ο πρωθυπουργός τον επέλεξε για την θέση του έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν.
 
Λίγο μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο, άρχισαν τα... όργανα.  Μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ σχολίασε δηκτικά:
 
«Τώρα που μπήκε και ο Πλεύρης στη Βουλή είναι η κατάλληλη στιγμή να υπερψηφιστεί η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και το αντιρατσιστικό.
Διότι ποια είναι μεγάλη απόλαυση από το να τους βλέπεις να καταψηφίζουν την ιδεολογία τους;».
 

Με δήλωσή του ο κ. Πλεύρης έδωσε συγχαρητήρια στο Δημήτρη Αβραμόπουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του ως επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
 
«Από όπου μου ζητήσει η παράταξη πάντα δίνω την μάχη για την επιτυχία του προγράμματος», τόνισε ο κ. Πλεύρης. 
 
Στον αντίποδα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από σχόλιό του στο Twitter ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Αβραμόπουλο για τα νέα του καθήκοντα και καλωσόρισε τον κ. Πλεύρη στη Βουλή των Ελλήνων. «Καλή επιτυχία στον Δημήτρη Αβραμόπουλο σε μία καίρια θέση. Καλωσορίζω τον @thanosplevris ξανά στο Κοινοβούλιο», έγραψε χαρακτηριστικά.
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: