Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Η τουρκία εξοπλίζει και στηρίζει τους κανίβαλους τζιχαντιστές στο Ιράκ

erdogan-630x400__article
Αποκαλυπτικότατα ήταν τα στοιχεία που έφεραν στην επιφάνεια οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες περί της διαπλοκής συμφερόντων στην εξωτερική πολιτική που οδήγησαν στην τερατογέννεση που αυτοαποκαλείται ISIS και σκορπά τον τρόπο στο Βόρειο Ιράκ.


Γνωρίζαμε ήδη ότι η εν λόγω οργάνωση ήταν ένα παρακλάδι της Αλ Κάιντα, με «ηγέτη» έναν μουφτή – πρώην πράκτορα των αμερικανών, εκπαιδευμένο από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Όμως αυτό που αποκαλύπτει, επικαλούμενο ως πηγή τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, το περιοδικό “Der Spiegel” είναι ότι στην συνάρτηση μπαίνει για άλλη μία φορά η Τουρκία.

Όπως αναφέρει το περιοδικό η Τουρκία εξοπλίζει και στηρίζει τους τζιχαντιστές, γεγονός που οδήγησε στην παρακολούθηση από πλευράς των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. 

Βεβαίως ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι η Τουρκία θα βρισκόταν πίσω από τους κανίβαλους τζιχαντιστές, που έχουν σκορπίσει την φρίκη και τον τρόμο στο πέρασμα τους.

Η διαμάχη των κανίβαλων με τους κούρδους ήταν βέβαιο ότι θα προσέλκυε την προσοχή των τούρκων και θα εξασφάλιζε την στήριξή τους στο εγχείρημα. 

Η φιλοϊσραηλινή δράση των κανίβαλων επίσης ήταν απολύτως αναμενόμενο να δράσει ως θελκτικό για την Τουρκία, η οποία είναι διαχρονικός σύμμαχος τόσο των Ισραηλινών όσο και των αμερικανών.

Το γεγονός ότι η δράση των κανίβαλων είναι αποσταθεροποιητική για την όλη περιοχή είναι επίσης προς όφελος των Τούρκων, αλλά και των αμερικανοσιωνιστών πατρώνων τους, οι οποίοι επιθυμούν τέτοιες καταστάσεις ως πρόσχημα συνεχών επεμβάσεών τους. 

Αυτοί είναι οι τούρκοι με τους οποίους θέλουν να συνδεθούμε με δεσμούς "φιλίας" και εμπορίου οι πολιτικάντηδες. 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: