Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ! ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;;; ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ… (5 ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ)


ektakto


Η Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων Σβάλμπαρντ έχει σχεδιαστεί για την προστασία των σπόρων 820.619 φυτών σε περίπτωση μαζικής καταστροφής του περιβάλλοντος, ασθενειών, πυρηνικού πολέμου ή κάποιας σύγκρουσης αστεροειδούς.

synag
Η προστασία της βιοποικιλότητας του πλανήτη με αυτόν ακριβώς τον τρόπο είναι ο σκοπός της Παγκόσμιας Τράπεζας Σπόρων Σβάλμπαρντ” δήλωσε ο Μπράιαν Λάινοφ, εκπρόσωπος του ιδρύματος που είναι υπεύθυνο για την υπόγεια αποθήκευση των σπόρων σε ένα νορβηγικό νησί 1.300 χιλιομέτρων από τον Βόρειο Πόλο.
ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ!!!
ΔΕΙΤΕ τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί – Τι ξέρουν και σιωπούν;;;
Κρατήστε και αυτό το βίντεο – Η συνωμοσία της ΝΑSA
“8 και ο δεύτερος ΑΓΓΕΛΟΣ εσάλπισε και ως όρος μέγα καιόμενον με πυρ ερρίφθη εις την θάλασσαν και το τρίτον της θαλάσσης έγεινεν αίμα
9 και απέθανε ο τρίτον των εμψυχων κτισμάτων των εν τη θαλασση και το τρίτον των πλοίων διεφθάρη”
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΚΕΦ 8
ΔΕΙΤΕ τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί…
Αναμένεται καταστροφή φυσική – οικονομική τύπου Ιαπωνίας, αλλά μεγαλύτερη, ενδεχομένως μέσα στο 2015…
 ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ…
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 – Η Ελλάδα και ο πλανήτης καζάνι που βράζουν…
Πα’ί’σιος ο Αγιορείτης : ”Ο Θεός επιτρέπει να γίνει τώρα ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες… Να το πάρουμε στα σοβαρά”
ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 
Εκατομμύρια λαθρό έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας – Οικονομικό χάος – Τα χρέη πολλών κρατών έχουν πιάσει ταβάνι όπως της Αμερικής… έτοιμα για χρεοκοπία – Εξάπλωση του Σιωνιστικού Στρατού (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ)….
Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί…
ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: