Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συναγερμός και Επέμβαση των Δυνάμεων «ΤΑΕ» της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ»…ΤΑΜΣ «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ–2015».

1-2---612X408
Μπορεί η Ελλάδα στα Εκλογικά τμήματα να αναστενάζει και οι Νεοέλληνες να ξημεροβραδιάζονται στην ΤV


…Αλλά στο Αιγαίο οι Στρατιωτικές Μονάδες καθημερινά εκπαιδεύονται για απόκρουση Καταδρομικής Επιχείρησης !

Την 22 Σεπτεμβρίου δόθηκε Συναγερμός στις Μονάδες του νησιού με απόρρητο σήμα για ρίψη αλεξιπτωτιστών σε περιοχή του νησιού με ταυτόχρονη απόβαση  Καταδρομών σε απόκρημνη ακτή του νησιού με ταχύπλοα !

Αμέσως οι Μονάδες αντέδρασαν στην επίθεση αν και οι αλεξιπτωτιστές κατάφεραν να δημιουργήσουν προσωρινό αεροπρογεφύρωμα …
4-3
Με διαταγή του Διοικητού του Σχηματισμού Μονάδες που αποτελούν το «Τμήμα Άμεσης Επέμβασης (ΤΑΕ) του Σχηματισμού κινήθηκαν τάχιστα με τεθωρακισμένα οχήματα και ελαφρά θωρακισμένα οχήματα για την εξάλειψη του προγεφυρώματος !
5-1
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την  24 του Μηνός οι Μονάδες ανέφεραν την πλήρη καταστροφή του εχθρού ενώ οι Καταδρομείς όσοι πρόλαβαν εγκατέλειψαν την περιοχή αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις Ναυτικές Δυνάμεις που περιπολούσαν στην Περιοχή!

7-2
Η Ανακοίνωση του Σχηματισμού…Μετά την λήξη της Ασκήσεως «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ–2015»

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων – ανεξαρτήτων Υπομονάδων της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ», κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου 2015, διεξήχθη η ΤΑΜΣ «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ–2015».

Η ΤΑΜΣ επικεντρώθηκε στις ενέργειες που αναλαμβάνει Τακτικό Συγκρότημα Μηχανοκινήτου Λόχου κατά την εξάλειψη αεροπρογεφυρώματος, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκε το Τμήμα Άμεσης Επέμβασης (ΤΑΕ) του Σχηματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: