Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Παρουσία του Στρατηγού Φράγκου η Θεία λειτουργία του Ι.Ν Αγ.Γεωργίου …Στα Πομακοχώρια!

612DSCN2399
Υπάρχουν και κάποιοι Στρατηγοί που δεν δείχνουν να μασάνε από νουθεσίες αλλά το λέει και η καρδιά τους και δεν υπολογίζουν και Πολλά πολλά


...Η Παρουσία του Στρατηγού Φράγκου στον Εκκλησιασμό στον Ι.Ν του Αγίου Γεωργίου έδωσε νέα πνοή στον Αγώνα που κάνει ο Στρατηγός Γεωργιάδης  και οι Χριστιανοί της Ξάνθης να ανοίξουν τις εκκλησιές και τα Ξωκλήσια στα Πομακοχώρια

DSCN2402
Τελέστηκε, την 30η Αυγ 2015 (ΚΥΡΙΑΚΗ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε ι.ν. στα Πομακοχώρια 2015″, Θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο χωριό ΓΛΑΥΚΗ, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία και πρόσκληση του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων του Δημοσίου Ξάνθης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ημερίδας »Εθνική Γλωσσική Κληρονομιά».
 DSCN2414
    Στο εκκλησίασμα παρευρέθησαν  και συνεκκλησιάστηκαν  μαζί με αυτούς που »Φυλάνε Θερμοπύλες» στην περιοχή μας, πάνω από 200 άτομα που μετέβησαν με 4 λεωφορεία.


Μεταξύ αυτών ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α κ. Φράγκος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικων Συνταξιούχων του Δημοσίου κ. Παν. Βαβουγιός και άλλα μέλη της Π.Ο.Π.Σ.,!


Παραβρέθηκε  και το ΔΣ της Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων, τα ΔΣ/Σύλλογων Δημοσίων Υπαλλήλων Φθιώτιδος και Κιλκίς και πολλά μέλη των ομόλογων Συλλόγων από τις πόλεις Καβάλας, Ροδόπης, Έβρου και Δράμας.


DSCN2414

Μετά τον εκκλησιασμό οι άνδρες της Στρ. Μονάδος προσέφεραν σε όλο το εκκλησίασμα καφέ, αναψυκτικά και άλλα εδέσματα στο υπαίθριο »κιόσκι» με την εξαιρετική θέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: