Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η… ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, (βίντεο)

ΦΟΤΟ1-3600x405

xiladakis_1aΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πρόσφατα μια εφημερίδα της Μέσης Ανατολής, η αραβοφωνη Dunya Al-Watan, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με έναν, για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, από τους πιο παράξενους τίτλους : «Άντρες χορευτές κοιλιάς σε νυχτερινά κλαμπ στην Τουρκία για να αναβιώσουν την… Οθωμανική Κληρονομιά».

Το άρθρο έδειχνε πως μια αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Τουρκία που επιδιώκει με μανία  τελευταία το ηγετικό δίδυμο, Ερντογάν- Νταβουτολγου, έρχεται με όλες τις… «παρεκτροπές» της Οθωμανικής ιστορίας.

Μια απο αυτές τις παρεκτροπές συμπεριλάμβανε και τους άντρες αντί για τις γυναίκες, ως τους περισσότερο προτιμώμενους ερμηνευτές για τον χορό της κοιλιάς σε γάμους, πάρτι και νυχτερινά κλαμπ! Μάλιστα!

Έτσι με αυτή την αναβίωση του… Οθωμανικού «μεγαλείου», ξεχάστε το συνηθισμένο χορό της κοιλιάς που συνηθίζαμε να βλέπουμε σε μια ρομαντική δύση όπου μια γυναίκα διασκεδάζει άντρες οι οποίοι καπνίζουν ναργιλέδες.

Αυτές τις μέρες ο χορός της κοιλιάς εκτελείται από μουσουλμάνους άντρες για τη σεξουαλική ικανοποίηση άλλων μουσουλμάνων αντρών.

Τύφλα να έχει δηλαδή το σύμφωνο συμβίωσης!

Αυτή η μόδα της Οθωμανικής κληρονομιάς έχει το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό ότι ο άντρας χορευτής της κοιλιάς είναι μια… πόρνη. Παρόλα αυτά με την πάροδο του χρόνου ακόμα και οι πιο συντηρητικές μουσουλμανικές οικογένειες οι οποίες δεν επέτρεπαν γυναίκες να χορεύουν αυτόν τον προκλητικό χορό έχουν αποδεχτεί τους λικνίζοντες άντρες χορευτές της κοιλιάς.

ΦΟΤΟ2-1_600x473


Αληθεια ποιος τύπος άντρα θα ενδιαφερόνταν να πάει σε νυχτερινά κλαμπ τα οποία προβάλλουν άντρες χορευτές της κοιλιάς? Μόνο κάποιος που κατέχεται από…οθωμανικά «δαιμόνια» όπως ο μεγάλος σύγχρονος νέο – οθωμανός σουλτάνος της Άγκυρας!

Όσο για τους απολογητές του LGBT οι οποίοι διαφωνούν ότι η ατζέντα τους έχει οποιαδήποτε σχέση με την παιδεραστία, το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να εξετάσει την ιστορία.

Η ομοφυλοφιλία ήταν πάντα το πρώτο βήμα που οδηγούσε στη θέσπιση της παιδεραστίας και ήταν ένα προσφιλές «σπορ» στα σαράγια των σουλτάνων και των πασάδων.

original

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: