Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

resized_5a89b-ac646810darbeciler
cebdceafcebacebfcf8o11
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με πολύ σκληρές φράσεις φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, επιτίθεται σήμερα κατά της χώρας μας για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα και δεν έχουν ακόμα εκδοθεί στην Τουρκία.


Η τουρκική εφημερίδα με αφορμή αυτό το ζήτημα, προχωρεί σε βαριές κατηγορίες κατά της Ελλάδας θυμίζοντας την δεκαετία του ενενήντα, ότι είναι χώρα φωλιά τρομοκρατών, ότι υποθάλπει τρομοκρατικές ομάδες κατά της Τουρκίας και ότι επί ένα εξάμηνο κοροϊδεύει την Άγκυρα για το ζήτημα των 8 Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν μετά από το αποτυχόν πραξικόπημα στην χώρα μας.
 
Θυμίζοντας την εποχή του Οτσαλάν, κατηγορεί την Ελλάδα ότι διατηρεί στρατόπεδα εκπαίδευσης Κούρδων τρομοκρατών, ότι στηρίζει το αριστερό τουρκικό κίνημα, DHKP-C, που κατηγορείται για τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας και ακόμα ότι η Αθήνα έχει σχέσεις με το Kandili, δηλαδή με την έδρα του κουρδικού ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι στις τελευταίες πολύνεκρες τρομακτικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη έχει σχέση και η χώρα μας, με την υπόθαλψη των τρομοκρατών.

Τέλος απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση, λες και η Ελλάδα είναι τουρκικό προτεκτοράτο, ότι αν δεν συμμορφωθεί και δεν εκδώσει τους 8 Τούρκους θα… το πληρώσει πολύ ακριβά. Μάλιστα!!!
Μετά από άλλα αυτά… κρυφτείτε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: