Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ρ Α Γ Δ Α Ι Ε Σ Ε Ξ Ε Λ Ι Ξ Ε Ι Σ ….

Ο ποιο ηλίθιος τρόπος να χάσεις ένα πόλεμο , είναι να προσποιηθείς πείθοντας τον εαυτό σου , ότι δεν υφίσταται .
Το ένστικτο επιβίωσης του λαού , περιγράφεται με ένταση στο άρθρο 120 παρ 4 του Ελληνικού Συντάγματος


«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Όταν όμως ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι το καταλύουμε;
Τι ;
Οποιαδήποτε μείωση της δαπάνης για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας που απαιτούν οι θεσμού , στρέφονται άμεσα κατά της Ελληνικής κυριαρχίας της χώρας , υπονομεύουν την ίδια της την ύπαρξη και ανεξαρτησία , απειλούν το μέλλον της , το μέλλον των παιδιών μας , την ίδια σας την ύπαρξη , αυτήν την ίδια την Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο .
Τούτο όμως , δεν φαίνεται να εξασφαλίζεται με τα μνημόνια και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει !!

Ρίξτε μια ματιά γύρω σας , Αιγαίο , Βόρεια σύνορα , Κυπριακό κ.α

Όποιος εκ των ιθυνόντων στο εσωτερικό , υιοθετεί την δρομολόγηση μιας τέτοιας μείωσης ( για οποιονδήποτε λόγο ) μηχανεύοντας αιτιολογίες και δικαιολογίες ή για λόγους μικρόφθαλμης πολιτικής , εκμεταλλεύεται το θέμα δημιουργώντας εντυπώσεις και έτσι ανασφάλεια … συμπράττει στα ανωτέρω .

Ο λαός ξέρει πλέον που μπορεί να στηρίζεται , κατανοεί και αποδέχεται …. έχει όμως και απατήσεις .

Ναι κύριοι , αν κάτι κρατάει ακόμα ( με νύχια και με δόντια ) αυτό που πρωτόγνωρα μας απειλεί , και που δεν θέλετε να πιστέψετε ότι συμβαίνει , είναι τα ΣΑ και οι ΕΔ μας .

Εάν κάτι εγγυάται ότι αύριο θα πάτε πάλι στην δουλειά σας , θα μπορέσετε να προγραμματίσετε την ζωή σας , θα μπορέσετε να ονειρευτείτε ένα μέλλον για τα παιδιά σας , είναι οι δικοί σας άνθρωποι , τα «παιδιά της διπλανής πόρτας »που απαρτίζουν τα ΣΑ και τις ΕΔ της χώρας .

Πριν λοιπόν φτάσουμε να δικαιολογείται η άμεση εφαρμογή του άρθρου 120 παρ 4 του Συντάγματος ….. κάτι το οποίο δεν θα μπορείτε να πιστέψετε ότι θα συμβαίνει.

Πριν «χάσετε τον έλεγχο » των καταστάσεων σε βάρος της χώρας , κάντε τρία πράγματα :

Αποκλείσετε κάθε περίπτωση μείωσης και περικοπής της δαπάνης για τα ΣΑ και τις ΕΔ της χώρας .

Καταστήσετε τα σωμάτων ασφαλείας ( αστυνομία , Πυροσβεστική και Λιμενικό ) … ετοιμοπόλεμα , μέσω της Πολιτικής Προστασίας .

Αυξήστε τον αριθμό που υπηρετούν στις Ειδικές δυνάμεις των Σωμάτων Ασφαλείας .

Ο σοφός λαός γνωρίζει πλέον και κατανοεί την θυσία .

Αυτό που πρέπει μόνο να κάνετε , είναι , να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις του με πράξεις και όχι με λόγια , και να διασφαλίσετε τα όνειρα του … όσο μπορεί ακόμα να ονειρεύεται .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: