Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – Επιστρατεύει τους εφέδρους η Σερβία και δημοσιεύει το πρώτο βίντεο από την κοινή εκπαίδευση αλεξιπτωτιστών με Ρωσία και Λευκορωσία

Σοβαρό επεισόδιο με Αλβανούς μαθητές στην Κέρκυρα (Βίντεο)

Διέρρευσαν οι Ρώσοι το πρώτο βίντεο με την κοινή εκπαίδευση Σέρβων και Λευκορώσων αλεξιπτωτιστών τη στιγμή που σκάει δεύτερη πολύ σημαντική είδηση από τη Σερβία και αφορά την επιστράτευση των εφέδρων με την σημείωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού ότι από δω και πέρα η εκπαίδευση τους θα είναι πιο ενεργή και εντατική! Ξεκάθαρα η Σερβία προετοιμάζεται για πολεμικές επιχειρήσεις με μια εντατική «ρωσική» εκπαίδευση.

Υπενθυμίζουμε ότι Ρωσία, Λευκορωσία, και Σερβία συμμετέχουν σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με την ονομασία «Σλαβική Αδελφότητα».

Σέρβοι και Λευκορώσοι αλεξιπτωτιστές κάνουν εντατική εκπαίδευση πάνω στο νέο ρωσικό αλεξίπτωτο «Arbalet». To Arbalet 2 είναι ένα σύστημα αλεξίπτωτου, που προορίζεται για άλματα ειδικών δυνάμεων όπως τμήματα ανίχνευσης με σύνολο οπλισμού και εξοπλισμού βάρους της τάξης των 15 κιλών.

Το Arbalet παρέχει τη δυνατότητα αερααπόβασης σε εύρος θερμοκρασίας αέρος από 35 βαθμούς υπό το μηδέν μέχρι τους 35 βαθμούς Κελσίου με ταχύτητα αεροσκάφους μέχρι και 350 χλμ. την ώρα.

Οι πτώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται από μέγιστα επιτρεπόμενα ύψη με οριζόντια μετακίνηση του αλεξιπτωτιστή στον αέρα σε απόσταση μέχρι και 50 χλμ.

Όπως αναφέρθηκε ο σερβικός Στρατός κάλεσε τις εφεδρείες για εντατική εκπαίδευση ως τα 65 έτη. Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος του Στρατού, Jovan Krivokapic.

Ανησυχία υπάρχει σε μεγάλο τμήμα του πληθυσμού καθώς ήρθε η κλήση εκατοντάδων Σέρβων αναφέρουν πολίτες της χώρας.
Όποιος δεν εμφανιστεί θα λάβει πρόστιμο που κυμαίνεται από  RSD 10,000 μέχρι 50,000 ή τρεις μήνες φυλακή.

Την ίδια ακριβώς στιγμή Αλβανοί μαθητές γυμνασίου από σχολείο της Λούσνια , ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της πόλης είχε  ταξιδέψει στο  τουριστικό  θέρετρο της Κέρκυρας για να γιορτάσει  το τέλος του σχολικού έτους.

Μεταξύ άλλων τα παιδιά γιόρτασαν και χόρεψαν με το τραγούδι «κόκκινο και μαύρο»  ένα από τα πιο δημοφιλή αλβανικά εθνικιστικά τραγούδια …που μιλά ακριβώς για την «Μεγάλη Αλβανία».

Αλλά, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν  «non grata» από το ξενοδοχείο ( και να διωχθούν)  στο  ελληνικό  θέρετρο  μαζί με περίπου 150 άλλους φοιτητές ιατρικής που ήταν εκεί, καταλήγει ο αλβανικός τύπος.



Τα παιδιά τις περισσότερες φορές δεν φταίνε αλλά σίγουρα φταίνε 100% αυτοί που τα γαλουχούν με αυτά τα ιδεώδη , βάζοντας «φωτιά» στις σχέσεις τους με άλλους λαούς .

Όταν μέσα στα αλβανικά σχολεία οι μαθητές κάνουν για παράδειγμα γεωγραφία και στο βιβλίο αναφέρονται ελληνικές περιοχές ως «αλβανικές»,  και όταν  στην ιστορία τους αναφέρονται οι «κακοί Έλληνες» που έκαναν τόσο κακό στην χώρα, πχ.  στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο , ο μαθητής γαλουχείται να μισεί κάποιους άλλους ανθρώπους οι οποίοι όμως διαχρονικά  δεν του έκαναν τίποτα.

Η προπαγάνδα μίσους και μισαλλοδοξίας η οποία  μεγαλώνει την νέα αλβανική νεολαία αποτελεί  το καλύτερο εχέγγυο για όσα συμβούν στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας τα επόμενα χρόνια .
Αυτή η γενιά θα επανδρώσει τα επόμενα χρόνια κυβερνητικές θέσεις στην χώρα , ερχόμενη σε πλήρη ρήξη με γειτονικές χώρες.


Επισημαίνεται όμως για την αλήθεια της ιστορίας ότι,  οι Αλβανοί ήταν αυτοί που επάνδρωσαν τις ιταλικές φασιστικές μονάδες κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο,  που στην ουσία ήταν ιταλο-αλβανικός πόλεμος εναντίον της Ελλάδος.

Τσάμηδες Αλβανοί ήταν οι κύριοι συνεργάτες των Γερμανών και των Ιταλών και από την δική τους  δράση εκτελέσθηκαν εκατοντάδες  Έλληνες.

Τέλος η Αλβανία κατέχει παράνομα  την ελληνική μέχρι το «κόκκαλο» Βόρεια Ήπειρο ενώ διεκδικεί και άλλα ελληνικά , σερβικά και σκοπιανά εδάφη.

Αυτό για την αληθινή ιστορία που πρέπει να μαθαίνουν οι σημερινοί Αλβανοί.

Υπενθυμίζουμε ότι  μόλις χθες  η συμμορία του Ταχίρ Βελίου κατέβασε την ελληνική σημαία και βεβήλωσε το Μνημείο του Θύμιου Λιώλη στην Κρανιά, στη καρδιά της Ελληνικής μειονότητας, εκεί όπου πριν λίγες ημέρες τιμήθηκαν οι πεσόντες!

Ο Ταχίρ Βέλιου μαζί με άλλα μέλη του Ακραίου κινήματος που έχει δημιουργήσει, κατέβασαν την Ελληνική σημαία, την έσκισαν και στη συνέχεια την έκαψαν.

Ο ίδιος, όπως συνηθίζει να κάνει τον τελευταίο χρόνο, ανάρτησε το σχετικό φωτογραφικό υλικό (δείτε παρακάτω) αποδεικτικό τουσπουδαίου κατορθώματος του! Συνάμα κατέστρεψαν το μνημείο του Θύμιου Λιώλη, ο οποίος είχε πολεμήσει τόσο κατά το 1913 όσο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Το άγαλμα είχε τοποθετηθεί το 2010 ύστερα από πρωτοβουλία της Ομόνοιας και άλλων συλλόγων της ελληνικής μειονότητας.

Κατά τον Ταχίρ Βέλιου, ο Θύμιος Λώλης, αποτελεί εχθρό του αλβανικού έθνους καθώς όπως αναφέρει, συνέβαλε στην εκδίωξη των Τσάμηδων.

Βγήκαν «παγανιά»  πλέον ανενόχλητοι οι Αλβανοί στα Βαλκάνια με στόχο το όραμα τους για μια μεγάλη σε έκταση χώρα που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους αλβανικούς πληθυσμούς σε όλα τα Βαλκάνια .

Η δράση τους θα φέρει την αντίδραση και την δημιουργία συμμαχίας της Ελλάδος με την Σερβία, το Μαυροβούνιο , Βουλγαρία, διότι αλλαγή συνόρων σημαίνει απλά,  βαλκανικός πόλεμος .  




Δεν υπάρχουν σχόλια: