Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣ ΝΕΑΡΟ ΤΟΥΡΚΟ : «ΑΕΙ… ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Φαίνεται πως η κατάσταση με τους Τούρκους και τους άλλους μουσουλμάνους στην Ευρώπη έχει αρχίσει και ξεφεύγει επικίνδυνα, με συνέπεια ακόμα και πιο προοδευτικοί πολιτικοί παράγοντες, όπως ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, να φτάσουν στο σημείο να εκστομίσουν δημόσια πρωτοφανείς ύβρις προς το τουρκικό στοιχείο της χώρας τους.



Στην δεδομένη περίπτωση ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte, ο όποιος μάλιστα θεωρείται από τους πιο αντιρατσιστές και υπέρ της πολιπολιτισμικότητας, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο εξ’ αιτίας κάποιων εκδηλώσεων των Τούρκων της Ολλανδίας και τους επιτέθηκε δημόσια στέλνοντας τους χαρακτηρίστηκα στο… διάβολο, (σκεφτείτε αν αυτό το έλεγε Έλληνας πολιτικός τι θα γινόνταν)!
 
Συγκεκριμένα ο Ολλανδός πρωθυπουργός που βρέθηκε σε μια διαδήλωση Τούρκων της Ολλανδίας που διαδήλωναν υπέρ του Ερντογάν και κατά του πραξικοπηματία Φετουλλάχ Γκιουλέν, προφανώς απηυδισμένος από την όλη κατάσταση, βρήκε μπροστά του τον Τουρκο σπουδαστη, Halil İbrahim Karaaslan και του μίλησε με σκληρά λόγια που προκάλεσαν οργή στην Τουρκία.

Το θέμα πήρε έκταση και ο Mark Rutte σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως ναι μεν το είπε αυτό (άει στο διάβολο) κατά του Τούρκου, αλλά φυσικά δεν το εννοούσε κυριολεκτικά.

Τώρα υπάρχει ο… φόβος μήπως το παράδειγμα του αναμένεται να… το ακολουθήσουν και άλλοι προοδευτικοί και υπέρ του Ισλάμ πολιτικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βλέπε καλυτέρα Ευρωπαϊκής Διάλυσης.



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: